ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προιόντος. Το προιόν  θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και στην αρχική του συσκευασία.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την διαδικασία επιστροφών. 

1. Επικοινωνία: πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης του Pharmacy295.gr για να ενημερωθείτε σχετικά με τη διαδικασία.

2.Τρόπος επιστροφής

Courier: οι επιστροφές ελλαττωματικών προϊόντων πραγματοποιούνται με χρέωση παραλήπτη και μόνο μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (Γενική Ταχυδρομική) και όχι μέσω ταχυδρομείου.

  • Σε περίπτωση υπαναχώρησης του πελάτη, η επιστροφή πραγματοποιείται με τη μεταφορική εταιρία που τον εξυπηρετεί και όχι μέσω ταχυδρομείου και τα έξοδα επιβαρύνουν τον ίδιο. Μέσα στο πακέτο αποστολής, θα πρέπει να συμπεριληφθεί σημείωμα στο οποίο αναφέρεται ο λόγος επιστροφής, καθώς και η απόδειξη αγοράς. Σε κάθε περίπτωση, το προϊόν θα πρέπει να συσκευασθεί προσεκτικά σε κατάλληλη συσκευασία και όχι σε φάκελο. Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό. Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα βαραίνουν τον ίδιο.

  • Σε περίπτωση αντικατάστασης προϊόντος με κάποιο άλλο, εάν μετά την αλλαγή η παραγγελία δεν ξεπερνά τα 59€, θα υπάρχει η χρέωση των 2,50€ εξόδων αποστολής + 2,00€ αντικαταβολής.       

Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προϊόντα είναι: PHARMACY 295 ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 4, ΑΛΙΜΟΣ 17455                               

Φυσικό κατάστημα: καλείτε στο τμήμα εξυπηρέτησης για να προηγηθεί συνεννόηση για την διαδικασία επιστροφής. Εν συνεχεία, φέρνετε το προϊόν στο χώρο του φαρμακείου μαζί με την απόδειξη αγοράς και εφόσον ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, γίνεται επιστροφή της αξίας του προϊόντος/των προϊόντων στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία ή αντικατάστασή. Το ωράριο των αλλαγών είναι Δευτέρα-Σάββατο 09:00-20:00.

3. Όροι Επιστροφής

  • Δε γίνεται δεκτή η επιστροφή προϊόντων που έχουν ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί, εκτός αν πρόκειται για ελλαττωματικό προϊόν.

  • Το προϊόν πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς.

  • Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου, η επιστροφή πρέπει να γίνεται με δελτίο αποστολής.

4. Επιστροφή χρημάτων: οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 15 εργάσιμων ημερών (σε τραπεζικό σας λογαριασμό, Paypal ή πιστωτική εφόσον η αρχική πληρωμή είχε γίνει με αυτόν τον τρόπο), από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

  • Σε κάθε περίπτωση πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης του Pharmacy295

  • Τα προϊόντα βρεφικού γάλακτος, οι βρεφικές κρέμες, τα snack, τα έτοιμα βρεφικά γεύματα, τα προϊόντα ψυγείου καθώς και οι μάσκες προστασίας δεν επιστρέφονται.

  • Αλλαγές προϊόντων τα οποία είναι περιεχόμενο πακέτου προσφοράς δεν γίνονται δεκτές. Θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση ολόκληρου του πακέτου.

powered by cloudon on shopster.gr engine
🛠20220530.124826

Διάλεξε το δώρο σου

Προβολή καλαθιού