Διάπλους 2022 - Στήριξη της Μ.Κ.Ο Σύμπλευση
Από την ομάδα του Pharmacy 295
Το Pharmacy295 συμμετείχε ως χορηγός στον Διάπλου 2022 της Σύμπλευσης που πραγματοποιήθηκε από την Πέμπτη 5 Μαΐου ως και την Κυριακή 15 Μαΐου. Η Σύμπλευση είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό την υποστήριξη και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων των ελληνικών ακριτικών νησιών.Το έργο της αφορά την προσφορά δωρεάν ιατρικών εξετάσεων και υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους των απομονωμένων νησιών. Επιπρόσθετα, δημιουργεί έργα υποδομής στις τοπικές κοινωνίες και διοργανώνει δράσεις πολιτιστικού περιεχομένου, συμβάλλοντας έτσι στον πολιτισμό και την παιδεία. Το Pharmacy295 αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα της προσφοράς και έχοντας ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, στάθηκε αρωγός της δράσης αυτής παρέχοντας στους εθελοντές travel kits με χρήσιμα προϊόντα για τον Διάπλου τους, αλλά και στηρίζοντας μέσω χορηγιών τα σχολεία του νησιού.
Παράλληλα η ομάδα του Pharmacy295 επισκέφθηκε τη Δευτέρα 9 Μαΐου το νησί της Τήλου, όπου είχε την ευκαιρία να παραδώσει τις χορηγίες της στα σχολεία του νησιού. Η πρώτη στάση έγινε στον παιδικό σταθμό – νηπιαγωγείο όπου εκεί προσφέραμε πολλά παιδικά βιβλία, μαξιλάρες και μεγάλα κουτιά αποθήκευσης. Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το γυμνάσιο – λύκειο του νησιού και παραδώσαμε τεχνολογικό εξοπλισμό για την αναβάθμιση των Η/Υ των μαθητών. Την Τρίτη 10 Μαΐου ακολουθήσαμε τη Σύμπλευση στην Ψέριμο, όπου βοηθήσαμε τους εθελοντές στο σημαντικό τους έργο και αφουγκραστήκαμε τα προβλήματα των κατοίκων του νησιού. Η εταιρεία μας ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές της Σύμπλευσης για το σπουδαίο έργο τους, καθώς και τους κατοίκους του νησιού για τη θερμή υποδοχή τους.
Για τους μικρούς μας φίλους
Προσφέραμε παιδικά βιβλία, βιβλιοθήκες, μαξιλάρες και κουτιά αποθήκευσης στον παιδικό σταθμό - νηπιαγωγείο της Τήλου
Για τους μικρούς μας φίλους
Προσφέραμε παιδικά βιβλία, βιβλιοθήκες, μαξιλάρες και κουτιά αποθήκευσης στον παιδικό σταθμό - νηπιαγωγείο της Τήλου
Παροχή τεχνολογικού εξοπλισμού
Παρείχαμε στο Γυμνάσιο - Λύκειο Τήλου, τεχνολογικό εξοπλισμό για την αναβάθμιση των Η/Υ τους
Για τους εθελοντές
Προσφέραμε σε όλους τους εθελοντές της Σύμπλευσης, ένα 295 box με τα απαραίτητα προϊόντα κατά τη διάρκεια του διάπλου τους
powered by cloudon on ecommercen.gr engine
🛠20220530.124826

Διάλεξε το δώρο σου

Προβολή καλαθιού