Αρχική icon_arrow 295 blog icon_arrow Τα οφέλη του ήλιου σε μια σειρά που προσφέρει ομορφιά και προστασία μαζί
article_headermedia
author_icon
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 05 Ιουν 2017
icon_time 1' ανάγνωση

Τα οφέλη του ήλιου σε μια σειρά που προσφέρει ομορφιά και προστασία μαζί

Αντηλιακά Sunssime: Η τονωτική αγωγή της επιδερμίδας!
Ήλιος: Μαγικός και υπέροχος όταν λάμπει από πάνω μας, αλλά επιβλαβής αν δεν είμαστε προστατευμένοι. Πρωτοπόρα στα ευρέος φάσματος αντηλιακά που προστατεύουν από τις βραχείες & μακρές ακτίνες UVA και τις ακτίνες UVB, ενώ εξουδετερώνουν τις υπέρυθρες ακτίνες και το ορατό φως, τα Laboratoires LIERAC Paris ενσωμάτωσαν την ιδέα μιας τονωτικής αγωγής στη νέα σειρά SUNISSIME που προφυλάσσει την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση.     Sunissime Fluide Protecteur Energisant SPF50+ - Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία προσώπου
Επειδή ο ήλιος είναι και πηγή ενέργειας, ευεξίας και λάμψης, τα Laboratoires LIERAC Paris απομόνωσαν τα οφέλη του και εμπνεύστηκαν από αυτά για να σχεδιάσουν προϊόντα περιποίησης που προσφέρουν συγχρόνως προστασία και ομορφιά.
Sunnisime Lait Protecteur Energisant SPF50 - Υψηλή αντηλιακή προστασία σώματος  
Με έμπνευση από τη φωτοθεραπεία, που μιμείται την πλουσιοπάροχη ενέργεια του ήλιου, η αντηλιακή σειρά Sunissime είναι η πρώτη που προστατεύει και τονώνει την επιδερμίδα με μία μόνο κίνηση. Η προ-ταυρίνη και η συνέργεια συστατικών που συνδυάζουν την πεμπτουσία των επιστημών και της φύσης διατηρούν την επιδερμίδα υγιή, μαυρισμένη και λαμπερή.  
Sunific Apres Soleil - Φροντίδα μετά τον ήλιο για το πρόσωπο   Θαρρείς ότι η επιδερμίδα αντανακλά την εσωτερική ηρεμία και την αναζωογονητική δύναμη που αισθανόμαστε όταν ο ήλιος λάμπει άπλετα στον ουρανό!  
Sunific Apres Soleil Baume Ultra Fraicheur (Visage & Corps) - Φροντίδα για μετά τον ήλιο , για πρόσωπο και σώμα.
Συστήνεται σε: Όλες τις γυναίκες που αναζητούν την υπέρτατη αντιγηραντική προστασία από τον ήλιο και μια αυθεντική φροντίδα για την επιδερμίδα τους. Όλες τις γυναίκες που αναζητούν τη μέγιστη επανόρθωση των σημαδιών της γήρανσης και την απόλυτη καταπράυνση.
avatar of pharmacy295@gmail.com
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 Η Συντακτική Ομάδα του 295 blog αποτελείται από 5 άτομα και είναι αφοσιωμένη στην παροχή χρήσιμων και εξειδικευμένων πληροφοριών στους τομείς της υγείας, ομορφιάς και της οικογένειας. Με πάθος για την πληροφόρηση, καθημερινά αναζητά έγκυρες πηγές προκειμένου να παρέχει επίκαιρες συμβουλές & tips στους αναγνώστες της.

Προτεινόμενα άρθρα

powered by cloudon on shopster.gr engine
🛠20220530.124826

Διάλεξε το δώρο σου

Προβολή καλαθιού