Αρχική icon_arrow 295 blog icon_arrow Spring Beauty: Ενδυνάμωση και ενυδάτωση μαλλιών σε μόλις 3 λεπτά
article_headermedia
author_icon
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 03 Απρ 2018
icon_time 1' ανάγνωση

Spring Beauty: Ενδυνάμωση και ενυδάτωση μαλλιών σε μόλις 3 λεπτά

Μαλλιά λαμπερά και ζωηρά όλη την άνοιξη. Τι κι αν έξω έχει συννεφιά; Στα μαλλιά μας έχει πάντα ήλιο! Ο Μάρτιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θέλει, αλλά εμείς ξέρουμε τι θέλουμε! Λαμπερά, ενυδατωμένα και γερά μαλλιά! Το μυστικό μας; Η σειρά Miracle, της Aussie!
Το Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor περιέχει εκχύλισμα Αυστραλέζικης μέντας, η οποία βοηθά τις σπασμένες άκρες να βρουν όσα έχασαν από την ξηρότητα και την ταλαιπωρία του άστατου καιρού. Είναι το ξακουστό «ελιξίριο της ζωής» γιατί δίνει ζωή στις τούφες που έχασαν την παλιά τους αίγλη. To Repair Miracle Shampoo παρέχει υψηλά επίπεδα υγρασίας στην τρίχα, αφήνοντάς τα λεία, απαλά και λαμπερά, ενώ το Repair Miralce Conditioner  με έλαιο Macadamia Nut (ποικιλία Αυστραλίας), έλαιο από σπόρο Jojoba και έλαιο από αβοκάντο, χαρίζουν πλούσια και βαθιά ενυδάτωση στην τρίχα.
Δοκίμασε τα και τα μαλλιά σου θα είναι πιο λαμπερά από ποτέ!
avatar of pharmacy295@gmail.com
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 Η Συντακτική Ομάδα του 295 blog αποτελείται από 5 άτομα και είναι αφοσιωμένη στην παροχή χρήσιμων και εξειδικευμένων πληροφοριών στους τομείς της υγείας, ομορφιάς και της οικογένειας. Με πάθος για την πληροφόρηση, καθημερινά αναζητά έγκυρες πηγές προκειμένου να παρέχει επίκαιρες συμβουλές & tips στους αναγνώστες της.

Προτεινόμενα άρθρα

powered by cloudon on shopster.gr engine
🛠20220530.124826

Διάλεξε το δώρο σου

Προβολή καλαθιού