Αρχική icon_arrow 295 blog icon_arrow Πού οφείλεται η πιτυρίδα; Καταπολεμήστε την με το Dercos Micro-Peel
article_headermedia
author_icon
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 22 Νοε 2017
icon_time 2' ανάγνωση

Πού οφείλεται η πιτυρίδα; Καταπολεμήστε την με το Dercos Micro-Peel

Δεν ξέρετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να καταπολεμήσετε την πιτυρίδα; Διαβάστε παρακάτω και μάθετε πώς το Dercos Micro-Peel μπορεί να συμβάλει στη μείωση των νιφάδων και της λιπαρότητας.

Δεν ξέρετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να καταπολεμήσετε την πιτυρίδα; Διαβάστε παρακάτω και μάθετε πώς το Dercos Micro-Peel μπορεί να συμβάλει στη μείωση των νιφάδων και της λιπαρότητας.

Πού οφείλεται η πιτυρίδα; Κατ’ αρχάς, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη διαφορά ανάμεσα στους διαφορετικούς τύπους της πιτυρίδας. Η ξηρή πιτυρίδα έχει τη μορφή λεπτών, υπόλευκων νιφάδων που απομακρύνονται εύκολα με το βούρτσισμα ή το χτένισμα των μαλλιών. Από την άλλη μεριά, η λιπαρή ή κολλώδης πιτυρίδα είναι απόρροια του συνδυασμού της πιτυρίδας με την υπερβολική παραγωγή σμήγματος. Όταν σε αυτήν την περίσσεια σμήγματος υπεισέρχεται και ο παράγοντας malassezia,ένας ζυμομύκητας που συνήθως απαντάται στο τριχωτό της κεφαλής, το αποτέλεσμα είναι ο σχηματισμός παχιών, κιτρινωπών φολίδων που προσκολλώνται στο τριχωτό και στις ρίζες των μαλλιών. Πώς το Dercos Micro-Peel μπορεί να συμβάλει στην καταπολέμηση της λιπαρής πιτυρίδας Η πρωτοποριακή σύνθεση του Dercos αναπτύχθηκε ειδικά για να συμβάλει στην καταπολέμηση της λιπαρής κολλώδους πιτυρίδας, η οποία είναι πιο δύσκολο να απομακρυνθεί λόγω της παχιάς, λιπαρής σύστασης των δημιουργούμενων νιφάδων. Για να επιτευχθεί αυτό, η σύνθεση του Dercos Micro-Peel εμπλουτίστηκε με σκόνη από τον πυρήνα βερίκοκων, ένα φυσικό απολεπιστικό, για να απομακρύνει αποτελεσματικά ακόμα και την πιο επίμονη κολλώδη πιτυρίδα. Ταυτόχρονα, το σαλικυκλικό οξύ και το παράγωγό του, LHA, δρουν καταπολεμώντας την κύρια αιτία της λιπαρής πιτυρίδας.

Tέλος, η υψηλή περιεκτικότητα της σύνθεσης σε Octopirox, ένα πανίσχυρο αντιπιτυριδικό ενεργό συστατικό, συμβάλλει στη μείωση των επιπτώσεων του malasseziaκαταπολεμώντας τον σχηματισμό φολίδων. Το αποτέλεσμα; Έχει αποδειχθεί ότι το Dercos Micro-Peel μειώνει την εμφάνιση πιτυρίδας από την πρώτη εβδομάδα θεραπείας έως και τέσσερις εβδομάδες μετά, με τους συμμετέχοντες σε δοκιμή να παρατηρούν σημαντική μείωση της λιπαρότητας και του κνησμού.[1]

  Πηγές: [1]Κλινική δοκιμή που διεξήχθη από το Τμήμα Έρευνας της L’Oréal. 15 γυναίκες και 17 άνδρες. Μέσος όρος ηλικίας: 32 έτη. Οι συμμετέχοντες εφάρμοσαν το Dercos Micro-Peel Shampoo δύο φορές την εβδομάδα για διάρκεια τεσσάρων εβδομάδων, χρησιμοποιώντας ένα ουδέτερο σαμπουάν για τρεις εβδομάδες προ της θεραπείας και τέσσερις εβδομάδες μετά τη θεραπεία.
avatar of pharmacy295@gmail.com
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 Η Συντακτική Ομάδα του 295 blog αποτελείται από 5 άτομα και είναι αφοσιωμένη στην παροχή χρήσιμων και εξειδικευμένων πληροφοριών στους τομείς της υγείας, ομορφιάς και της οικογένειας. Με πάθος για την πληροφόρηση, καθημερινά αναζητά έγκυρες πηγές προκειμένου να παρέχει επίκαιρες συμβουλές & tips στους αναγνώστες της.

Προτεινόμενα άρθρα

powered by cloudon on shopster.gr engine
🛠20220530.124826

Διάλεξε το δώρο σου

Προβολή καλαθιού