Αρχική icon_arrow 295 blog icon_arrow Πως να είσαι πιο λαμπερή από ποτέ στο φετινό ρεβεγιόν!
article_headermedia
author_icon
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 07 Δεκ 2017
icon_time 3' ανάγνωση

Πως να είσαι πιο λαμπερή από ποτέ στο φετινό ρεβεγιόν!

Be bright  🎄 🌟
Χριστούγεννα ή αλλιώς η εποχή που όλα είναι πιο λαμπερά! 
Eίναι η περίοδος που όλοι προσπαθούμε να έχουμε καλύτερη συμπεριφορά, χαμογελάμε στους συνανθρώπους μας, φοράμε τα καλύτερα μας ρούχα και αφήνουμε το φως των ημερών να πέσει άπλετο στην κυνική πλευρά του εαυτού μας.
Το μοτίβο των ημερών είναι η λάμψη. H λάμψη από τα φωτάκια, η λάμψη από τα αστέρια και τα στολίδια. Σε καμία περίπτωση οι ετοιμασίες του ρεβεγιόν δεν αποτελούν δικαιολογία για να εγκαταλείψεις την beauty ρουτίνα σου και εννοείται πως δεν θες να είσαι θαμπή ή κουρασμένη αυτές τις ημέρες.
Συγκεντρώσαμε σε μία μικρή λίστα όλα τα απαραίτητα προϊόντα εντατικής θεραπείας,  για να είσαι στο φετινό ρεβεγιόν πιο λαμπερή και από το χριστουγεννιάτικο δέντρο:
Ιριδίζουσα, βιταμινούχα μάσκα προσώπου με κίτρινο άργιλο, σε μορφή τζελ, για σύσφιξη και λάμψη, με εκχυλίσματα από παπαρούνα και σαγκουίνι, που αφήνει την επιδερμίδα ξεκούραστη και πιο λαμπερή από ποτέ.
   
Καινοτομία η οποία συνδυάζει φυσική, σταθεροποιημένη Βιταμίνη C σε μορφή serum, με Βιταμίνη Ε και α-λιποϊκό οξύ. Κορυφαία αντιρυτιδική και αντιγηραντική δράση. Διεγείρει τη διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου. Επαναδομεί και ανανεώνει την επιδερμίδα. Προλαμβάνει, αντιμετωπίζει και μειώνει πανάδες, λεκέδες και χλόασμα εγκυμοσύνης. Προστατεύει τη φωτοευαίσθητη επιδερμίδα και προλαμβάνει τη φωτογήρανση.
    Το Diffuseur de Beaute αποτελεί τη νέα φροντίδα της Galenic που αναδεικνύει τη λάμψη του προσώπου σας, με πέρλες ρουμπινιών που λειαίνουν, ξεκουράζουν και χαρίζουν υπέροχη όψη στο δέρμα. Η σύνθεση του Galenic Diffuseur de Beaute περιέχει μια εξαιρετική γαληνική δομή που ονομάζεται Réservoir Mésomorphique TM (Μεσομορφικό Aπόθεμα), που επιτρέπει τη προοδευτική διάχυση των δραστικών συστατικών, για να επαναφέρει τη λάμψη στο δέρμα άμεσα και με διάρκεια όλη την ημέρα. Kύριο δραστικό συστατικό: μια πλειάδα από πέρλες σαν ρουμπίνια, με την λάμψη των πολύτιμων λίθων, που διασπώνται απαλά κατά την επαφή με το δέρμα, αποκαλύπτοντας μια φρέσκια, ρόδινη και ξεκούραστη όψη.   SKINCODE - ALPINE WHITE Brightening Overnight Mask      Εξαιρετικά θρεπτική θεραπεία νυκτός για λάμψη σε μορφή μάσκας, με λεπτόρευστη και βελούδινη υφή, σε μορφή κρέμας-τζελ. Περιέχει ένα μοναδικό αλπικό φυτό και βιταμίνη Β3, που συμβάλλουν στη φωτεινότητα και στην εξομάλυνση του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δραστικά συστατικά: CM-Glucan, Vitamin B3, Alpine plant complex, Shea butter, Superoxide dismutase, Sodium hyaluronate. Βασικά χαρακτηριστικά 
  • Χωρίς χρώμα, άρωμα, συντηρητικά ή ζωικά παράγωγα.
  • Δερματολογικά ελεγμένη.
VICHY - IDEALIA Peeling Καινοτόμο Σύμπλοκο Απολέπισης    Η πρώτη φροντίδα peeiling νυκτός από την Vichy, προσαρμοσμένη ακόμη και για την ευαίσθητη επιδερμίδα. Προσφέρει αποτέλεσμα peeling στην επιφάνεια, αναπλάθει την επιδερμίδα και χαρίζει ομοιογένεια, για επιδερμίδα λεία και με λάμψη υγείας. Ενδείξεις: επιδερμίδα θαμπή και με ανομοιόμορφο τόνο, με λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Καινοτόμο Σύμπλοκο Απολέπισης Απαλή απολέπιση χάρη στο Γλυκολικό Οξύ & Hepes, σε συνέργεια με ένα ενεργό σύμπλοκο (Εκχύλισμα Μαύρου τσαγιού & Πολυφαινόλες Μύρτιλλου) και το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy. Δράσεις
  • Κατά το πρωινό ξύπνημα η επιδερμίδα ξαναβρίσκειτη φυσική της λάμψη.
  • Το δέρμα είναι ομοιόμορφο και βελούδινο στο άγγιγμα.
  • Οι πρώτες ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μειώνονται ορατά.
   
avatar of pharmacy295@gmail.com
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 Η Συντακτική Ομάδα του 295 blog αποτελείται από 5 άτομα και είναι αφοσιωμένη στην παροχή χρήσιμων και εξειδικευμένων πληροφοριών στους τομείς της υγείας, ομορφιάς και της οικογένειας. Με πάθος για την πληροφόρηση, καθημερινά αναζητά έγκυρες πηγές προκειμένου να παρέχει επίκαιρες συμβουλές & tips στους αναγνώστες της.

Προτεινόμενα άρθρα

powered by cloudon on shopster.gr engine
🛠20220530.124826

Διάλεξε το δώρο σου

Προβολή καλαθιού