Αρχική icon_arrow 295 blog icon_arrow Πείτε αντίο στην κουρασμένη επιδερμίδα σε μόλις 10 ημέρες
article_headermedia
author_icon
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 11 Σεπ 2017
icon_time 1' ανάγνωση

Πείτε αντίο στην κουρασμένη επιδερμίδα σε μόλις 10 ημέρες

Η Vichy παρουσιάζει το απόλυτο αντιοξειδωτικό συμπύκνωμα. Αντίδοτο ενάντια στην κουρασμένη επιδερμίδα, με 15% καθαρή βιταμίνη C!   Η Γαλλική εταιρεία ομορφιάς, έχει μια καινούργια προσθήκη, στην σειρά της Liftactiv,  το Anti-Оxidant & Anti-Fatigue Fresh Shot. Σχεδιασμένο για να ξεκουράσει και να τονώσει την επιδερμίδα σας - μέσα σε μόνο 10 μέρες. Ταυτόχρονα μειώνει τις λεπτές γραμμές του προσώπου και προσφέρει λάμψη.    

Η Vichy έχει δημιουργήσει ένα προϊόν για τις πολυάσχολες γυναίκες. Το serum προσώπου είναι ιδανικό για γυναίκες, κοντά στα 40, που έχουν γεμάτο πρόγραμμα που δεν τους επιτρέπει να αφιερώνουν πολύ χρόνο στην περιποίηση τους.

Το Vichy Liftactiv Anti-Оxidant & Anti-Fatigue Fresh Shot, είναι ένα εξαιρετικο προϊόν καθώς σε μόλις 10 ημέρες το πρόσωπο σας θα δείχνει ξεκούραστο και πολύ πιο νεανικό. Με 15% καθαρή βιταμίνη C και κλάσματα υαλουρονικού οξέος είναι το απαραίτητο boost για να δείχνετε πιο λαμπερές από ποτέ!

Η σύνθεσή του περιέχει ένα ισχυρό συνδυασμό επιλεγμένων δραστικών συστατικών, όπως είναι η καθαρή βιταμίνη C και βιταμίνη E, πολυφαινόλεςθαλάσσιας πεύκης και κλάσματα υαλουρονικού οξέος.

Κλινικά ελεγμένα αποτελέσματα σε μόλις 10 ημέρες. - ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ - ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ - ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ Εφαρμογή: Εφαρμόστε 4-5 σταγόνες σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο, μια φορά την ημέρα (πρωί ή βράδυ). Χρησιμοποιείται σαν ένα εντατικό πρόγραμμα 10 ημερών, που μπορεί να επαναληφθεί 3 ή 4 φορές το χρόνο. Για χρήση την ημέρα, συνίσταται η εφαρμογή αντηλιακού με δείκτη προστασίας τουλάχιστον SPF15. *Photo by Pete Bellis on Unsplash
avatar of pharmacy295@gmail.com
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 Η Συντακτική Ομάδα του 295 blog αποτελείται από 5 άτομα και είναι αφοσιωμένη στην παροχή χρήσιμων και εξειδικευμένων πληροφοριών στους τομείς της υγείας, ομορφιάς και της οικογένειας. Με πάθος για την πληροφόρηση, καθημερινά αναζητά έγκυρες πηγές προκειμένου να παρέχει επίκαιρες συμβουλές & tips στους αναγνώστες της.

Προτεινόμενα άρθρα

powered by cloudon on shopster.gr engine
🛠20220530.124826

Διάλεξε το δώρο σου

Προβολή καλαθιού