Αρχική icon_arrow 295 blog icon_arrow Όταν η Rene Furterer συνάντησε το Pharmacy295: Μια βραδιά αφιερωμένη στην περιποίηση
article_headermedia
author_icon
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 23 Οκτ 2018
icon_time 3' ανάγνωση

Όταν η Rene Furterer συνάντησε το Pharmacy295: Μια βραδιά αφιερωμένη στην περιποίηση

Ένα VIP event αφιερωμένο στην υγεία και φροντίδα των μαλλιών.

10 τυχερές, είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στο φυσικό κατάστημα του Pharmacy295, στον Άγιο Δημήτριο, και να ενημερωθούν από τους ειδικούς της René Furterer για θέματα που αφορούν στην υγεία και την περιποίηση των μαλλιών.

Το 1957, ο René Furterer δημιούργησε μια μέθοδο την οποία ονόμασε Etheirologie, μια πρωτότυπη φιλοσοφία με βάση ένα υγιές τριχωτό της κεφαλής και όμορφα μαλλιά (από τις ελληνικές λέξεις έθειρα, τα μαλλιά και εθείρω, φροντίζω). Άρχισε να ασκεί αυτή την προσέγγιση στο πρώτο Spa στο Παρίσι, αναπτύσσοντας μια τριφασική μέθοδο «Προετοιμασία, Καθαρισμός και Αγωγή» η οποία προσφέρει ένα προσαρμοσμένο τελετουργικό θεραπείας με βάση προσεκτικά επιλεγμένες τεχνικές σύμφωνα με μια εκλεπτυσμένη προκαταρκτική διάγνωση.

Ο René Furterer, δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε να ξεπερνά τα όρια: ήταν ο πρώτος που δημιούργησε φυτικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών, προσφέροντας την πολυτέλεια να είναι παράλληλα εξαιρετικά αποτελεσματικά και απόλυτα δελεαστικά στις αισθήσεις. Επέλεξε σπάνια και πολύτιμα αιθέρια έλαια και μετασχημάτισε την πεμπτουσία των φυτών στο υπέρτατο νέκταρ, αναδεικνύοντας  τις θεραπευτικές τους δυνάμεις. Κάθε αιθέριο έλαιο επελέγη για να προσφέρει μια συγκεκριμένη αισθητική εμπειρία βασισμένη στις αρετές του. Ξεκινώντας από τις εγκαταστάσεις στο Gaillac της Γαλλίας, τα βασικά φυτικά συστατικά, μετατρέπονται σε εξαιρετικά αποτελεσματικές συνθέσεις που λαμβάνονται με μοναδική τεχνογνωσία που σέβεται το περιβάλλον. Η μάρκα René Furterer επιδιώκει να μεταμορφώσει και να αναδείξει τη φύση, αλλά πάντα με αρχές και υπευθυνότητα, με την πιστοποιημένη προσέγγιση «Εξειδίκευσης στη Βοτανική Pierre Fabre». Όλες οι καινοτομίες της μάρκας επομένως σέβονται, προστατεύουν και διατηρούν τον κόσμο των φυτών.

Η René Furterer τοποθετεί την υψηλή κομμωτική σε ένα βάθρο, θεωρώντας την ως την τέλεια ενσάρκωση της ομορφιάς των μαλλιών. Το δημιουργικό ταλέντο της μάρκας εκφράζεται έτσι σε fashion shows για τα μαλλιά, όπου εμπνευσμένα και εκθαμβωτικά στυλ περνούν σε πασαρέλες στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο. Μέσω αυτών των συνεργασιών, ο René Furterer ενθαρρύνει την έμπνευση και την καλλιτεχνική δημιουργία και ενισχύει τους δεσμούς που υφαίνονται φυσικά μεταξύ μόδας και μαλλιών.

Το René Furterer Hair Spa πραγματοποιεί τα θαύματά του στην καρδιά του Παρισιού. Το επίπεδο αριστείας στην εμπειρία περιποίησης μαλλιών σε αυτό το εκλεπτυσμένο και διακριτικό χώρο είναι διαρκές. Σε ιδιωτικές καμπίνες αρωματισμένες με αιθέρια έλαια, οι ειδικοί μας εφαρμόζουν τις εξαιρετικής ποιότητας αγωγές που είναι σήμα κατατεθέν της μάρκας. Αυτό το οικείο, πολυτελές σκηνικό είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας René Furterer, το απόλυτο περιβάλλον περιποίησης μαλλιών όπου εφαρμόζονται οι πιο εξατομικευμένες και ευχάριστες θεραπείες. Aυτή την εμπειρία μπορούμε να την απολαύσουμε στο σπίτι μας μέσω των προϊόντων René Furterer

Την προηγούμενη Παρασκευή, ο Diego Perez, ειδικός εκπαιδευτής της René Furterer παγκοσμίως, ανέλαβε να μας μυήσει στο θησαυρό των φυτικών προϊόντων, στη μυσταγωγία των αιθέριων ελαίων και να μας διδάξει την σωστή φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής. Mαζί με το team της ελληνικής ομάδας της René Furterer, μας έμαθαν μυστικά περιποίησης και χρήσης προϊόντων που θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο, την ομορφιά και λάμψη των μαλλιών μας.

Φωτογραφίες Λευτέρης Μιχαλινός 


ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Bρήκαμε το απόλυτο τελετουργικό περιποίησης για φέτος το χειμώνα!

avatar of pharmacy295@gmail.com
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 Η Συντακτική Ομάδα του 295 blog αποτελείται από 5 άτομα και είναι αφοσιωμένη στην παροχή χρήσιμων και εξειδικευμένων πληροφοριών στους τομείς της υγείας, ομορφιάς και της οικογένειας. Με πάθος για την πληροφόρηση, καθημερινά αναζητά έγκυρες πηγές προκειμένου να παρέχει επίκαιρες συμβουλές & tips στους αναγνώστες της.

Προτεινόμενα άρθρα

Μόνο στο Pharmacy295
Το #1 φαρμακείο της δεκαετίας
Έλα στην παρέα του Pharmacy295
Προσφορές • Δώρα • Διαγωνισμοί • Vip Events • Εκπτωτικά Κουπόνια

powered by cloudon on shopster.gr engine
🛠20220530.124826

Διάλεξε το δώρο σου

Προβολή καλαθιού