Αρχική icon_arrow 295 blog icon_arrow Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη σωστή χρήση της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας
article_headermedia
author_icon
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 16 Οκτ 2018
icon_time 2' ανάγνωση

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη σωστή χρήση της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας

Τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα αστραφτερό χαμόγελο! Η στοματική υγιεινή αποτελεί ένα ξεχωριστό, σύνθετο, αλλά όχι τόσο δύσκολο κομμάτι της καθημερινής μας περιποίησης. Ένα αστραφτερό, δυνατό, υγιές χαμόγελο είναι το καλύτερο «αξεσουάρ» που μπορείς να φορέσεις και τίποτα δεν το αντικαθιστά. Για πολλές δεκαετίες, συγκεκριμένα από τη δεκαετία του 50, χρησιμοποιούσαμε τις πλαστικές, συμβατικές οδοντόβουρτσες για την περιποίηση και καθαριότητα της στοματικής μας κοιλότητας. Μέχρι τη στιγμή που μάθαμε πως ίσως τελικά δεν καθαρίζουν και τόσο καλά τα δόντια μας και αρχίσαμε να ψάχνουμε εναλλακτικές! Η λύση δεν άργησε να έρθει και ευχαριστούμε το σύμπαν για τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες. Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό της καθαρίζει πολύ καλύτερα τα δόντια, αφού φτάνει σε σημεία που η συμβατική δεν φτάνει. Επιπλέον, λόγω της δύναμης που έχει, αφαιρεί κάθε ίχνος μικροβίων που αναπτύσσονται στο στόμα, καθώς και τα υπολείμματα τροφών. Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες είναι ιδανικές για ανθρώπους που φορούν σιδεράκια, έχουν εμφυτεύματα ή θήκες. Αυτό που καλό είναι να θυμάσαι, είναι πως επειδή οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες είναι αρκετά ισχυρές πρέπει να ακολουθείς τις ακριβείς οδηγίες χρήσεις και να μην υπερβαίνεις τον προτεινόμενο χρόνο καθαρισμού. Αν είσαι σαν εμάς που δεν γνωρίζουμε πόσος χρόνος βουρτσίσματος είναι ο ιδανικός, το παρακάτω προϊόν σου δίνει την λύση και σε αυτό.   ELGYDIUM - CLINIC HYBRID Οδοντόβουρτσα H ολοκαίνουργια ELGYDIUM Clinic Hybrid διαθέτει επαγγελματική τεχνολογία και είναι το gudget που έλειπε από το μπάνιο σου! Ακολουθεί την τεχνική που συνιστούν οι οδοντίατροι για αποτελεσματικό βούρτσισμα. Είναι ελαφριά και εργονομική, με εύκαμπτο λαιμό για ακρίβεια και άνεση κατά το βούρτσισμα, ενώ χρειάζεται φόρτιση μόνο μία φορά τον μήνα καθώς έχει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας. Aν έχεις κάποιο ευαίσθητο σημείο (πχ πρόσφατο σφράγισμα) μπορείς να το καθαρίσεις χειροκίνητα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Τέλος, έχει χρονοδιακόπτη που ενθαρρύνει το βέλτιστο αποτελεσματικό βούρτσισμα κάθε τεταρτημορίου του στόματος. Κάθε 30 δευτερόλεπτα, σύντομες διακοπές υποδεικνύουν ότι χρειάζεται να αλλάξει το τμήμα που βουρτσίζεται.         Η  ELGYDIUM Clinic Hybrid χρησιμοποιεί τεχνολογία Sonic με δονήσεις υψηλής συχνότητας συνδυαστικά με την τεχνολογία της Elgydium Clinic.    Aν ακόμα δεν σε πείσαμε δες τα 5+1 βασικά χαρακτηριστικά της  ELGYDIUM Clinic Hybrid σε σχέση με την κανονική:
  1. 10 φορές πιο αποτελεσματική στην απομάκρυνση πλάκας στα μεσοδόντια διαστήματα από μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα
  2. Ιδανική για άτομα με ευαίσθητα ούλα και δόντια
  3. Φόρτιση μόνο μία φορά τον μήνα! Η μπαταρία έχει μεγάλη αυτονομία που διαρκεί για 1 μήνα βουρτσίσματος (3 φορές την ημέρα για 2 λεπτά)
  4. Μπορεί να αποστειρωθεί σε φούρνο μικροκυμάτων. Τοποθετώντας την κεφαλή σε μισό ποτήρι νερό στο φούρνο μικροκυμάτων στα 600W για ένα λεπτό, μειώνεται κατά 99,99% της στοματικής χλωρίδας που υπάρχει στην οδοντόβουρτσα*
  5. Ιδανική για ταξίδια, αφού διαθέτει πρακτικό καπάκι και δεν έχει βάση φόρτισης.
  6. Με ανταλλακτικά κεφαλής ELGYDIUM Clinic Sensitive και ELGYDIUM Clinic 15/100.

  Related Articles
   
avatar of pharmacy295@gmail.com
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 Η Συντακτική Ομάδα του 295 blog αποτελείται από 5 άτομα και είναι αφοσιωμένη στην παροχή χρήσιμων και εξειδικευμένων πληροφοριών στους τομείς της υγείας, ομορφιάς και της οικογένειας. Με πάθος για την πληροφόρηση, καθημερινά αναζητά έγκυρες πηγές προκειμένου να παρέχει επίκαιρες συμβουλές & tips στους αναγνώστες της.

Προτεινόμενα άρθρα

Μόνο στο Pharmacy295
Το #1 φαρμακείο της δεκαετίας
Έλα στην παρέα του Pharmacy295
Προσφορές • Δώρα • Διαγωνισμοί • Vip Events • Εκπτωτικά Κουπόνια

powered by cloudon on shopster.gr engine
🛠20220530.124826

Διάλεξε το δώρο σου

Προβολή καλαθιού