Αρχική icon_arrow 295 blog icon_arrow Νερό: ο σύμμαχος μας στην απώλεια βάρους
article_headermedia
author_icon
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 17 Μαΐ 2017
icon_time 1' ανάγνωση

Νερό: ο σύμμαχος μας στην απώλεια βάρους

Είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια μιας προσπάθειας που κάνουμε για απώλεια βάρους να πίνουμε πολύ νερό - τουλάχιστον 1,5 λίτρο!

Το νερό είναι πάρα πολύ απαραίτητο για τον οργανισμό γιατί συμμετέχει σε πολλές διεργασίες αυτού όπως είναι για παράδειγμα η διάλυση των τροφών, η καλύτερη λειτουργία της πέψης, η διευκόλυνση  της διέλευσης της τροφών μέσω του από το γαστρεντερικού συστήματος, κτλ.

Επιπρόσθετα, μια εξίσου σημαντική λειτουργία του είναι ότι αποτελεί ένα φυσικό μηχανισμό ενεργοποίησης αποβολής των επιβλαβών τοξινών από τον οργανισμό μας σε καθημερινή βάση.

Δυστυχώς όμως, ο σύγχρονος τρόπος διατροφής, η κατανάλωση πολλών λιπαρών συστατικών και ζάχαρης δυσκολεύει τη σωστή λειτουργία αυτού του μηχανισμού με αποτέλεσμα να μην επαρκεί η χρήση μόνο του νερού για να πετύχουμε μια σωστή αποτοξίνωση του οργανισμού. Επιπλεόν, η μη σωστή αποτοξίνωση του οργανισμού δημιουργεί προβλήματα στον μεταβολισμό με αποτέλεσμα να καθιστά πιο δύσκολη την επιτυχία μιας δίαιτας ή μιας αδυνατιστικής αγωγής που ακολουθούμε.

Αν λοιπόν δεν καταναλώνουμε νερό και θα πρέπει να αυξηθεί η κατανάλωσή του θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις εξής απλές συμβουλές:

  • Να έχετε πάντα δίπλα σας ένα μπουκάλι νερό και προσπαθείστε να πίνετε από αυτό όσο συχνά μπορείτε.
  • Όταν πηγαίνετε για έναν περίπατο, μια βόλτα, καλό είναι να έχετε μαζί σας ένα μπουκαλάκι νερό.
  • Στο γυμναστήριο αλλά και γενικότερα σε κάθε αθλητική δραστηριότητα, πριν,κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά  θα πρέπει να  πίνετε αρκετό νερό και κυρίως όταν έχει ζέστη.
  • Μαζί με τον καφέ μας να πίνουμε πάντα και νερό.
  *Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα δείτε εδώ τα συμπληρώματα διατροφής της Naturactive.

avatar of pharmacy295@gmail.com
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 Η Συντακτική Ομάδα του 295 blog αποτελείται από 5 άτομα και είναι αφοσιωμένη στην παροχή χρήσιμων και εξειδικευμένων πληροφοριών στους τομείς της υγείας, ομορφιάς και της οικογένειας. Με πάθος για την πληροφόρηση, καθημερινά αναζητά έγκυρες πηγές προκειμένου να παρέχει επίκαιρες συμβουλές & tips στους αναγνώστες της.

Προτεινόμενα άρθρα

Μόνο στο Pharmacy295
Το #1 φαρμακείο της δεκαετίας
Έλα στην παρέα του Pharmacy295
Προσφορές • Δώρα • Διαγωνισμοί • Vip Events • Εκπτωτικά Κουπόνια

powered by cloudon on shopster.gr engine
🛠20220530.124826

Διάλεξε το δώρο σου

Προβολή καλαθιού