Αρχική icon_arrow 295 blog icon_arrow Mε αυτή την κρέμα κάθε πρωί θα ξυπνάς όλο και πιο λαμπερή
article_headermedia
author_icon
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 21 Μαρ 2018
icon_time 1' ανάγνωση

Mε αυτή την κρέμα κάθε πρωί θα ξυπνάς όλο και πιο λαμπερή

Φέτος την άνοιξη η επιδερμίδα σου θα είναι πιο απαλή από ποτέ.

Είμαστε διαρκώς σε αναζήτηση καινούργιων προϊόντων που θα απογειώσουν την beauty ρουτίνα μας και θα προσθέσουν σε αυτή, κάτι που πραγματικά θα κάνει τη διαφορά. Επειδή, ξέρουμε, πως είσαι σαν εμάς, σου έχουμε υπέροχα νέα! Η παρέα της Slow Age, της Vichy, μεγαλώνει!

Η Slow Age Night, είναι η 1η κρέμα νύχτας & μάσκα προσώπου της Vichy που επανοξυγονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα ενάντια στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες. Βελτιώνει την αναπνοή και την ανάπλαση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Στο πρωινό ξύπνημα, η επιδερμίδα είναι πλήρως ενυδατωμένη και λαμπερή. Το πρωί η επιδερμίδα δείχνει αποτοξινωμένη, πιο λεία, πιο ομοιόμορφη & λαμπερή.

Εμείς την έχουμε εντάξει ήδη στο πρόγραμμα μας, έχουμε μείνει απόλυτα ικανοποιημένες και θα σου δώσουμε και ένα εξτρα tip! Μια φορά την εβδομάδα εφάρμοσε μία πλούσια στρώση της κρέμας και άφησε την να δράσει για 10 λεπτά σαν μάσκα. Κατόπιν αφαίρεσε την με στεγνό πανάκι και είσαι έτοιμη.  Tέλειο; 

Slow Age night

avatar of pharmacy295@gmail.com
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 Η Συντακτική Ομάδα του 295 blog αποτελείται από 5 άτομα και είναι αφοσιωμένη στην παροχή χρήσιμων και εξειδικευμένων πληροφοριών στους τομείς της υγείας, ομορφιάς και της οικογένειας. Με πάθος για την πληροφόρηση, καθημερινά αναζητά έγκυρες πηγές προκειμένου να παρέχει επίκαιρες συμβουλές & tips στους αναγνώστες της.

Προτεινόμενα άρθρα

powered by cloudon on shopster.gr engine
🛠20220530.124826

Διάλεξε το δώρο σου

Προβολή καλαθιού