Αρχική icon_arrow 295 blog icon_arrow Λεπτή τρίχα; Aποκτήστε ξανά όγκο στα μαλλιά σας
article_headermedia
author_icon
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 19 Οκτ 2017
icon_time 2' ανάγνωση

Λεπτή τρίχα; Aποκτήστε ξανά όγκο στα μαλλιά σας

Νοιώστε, αγγίξτε, δείτε τη διαφορά.  Όσο περνάνε τα χρόνια, τα μαλλιά χάνουν τον όγκο τους, η μάζα τους μειώνεται και αποδυναμώνονται. Η απώλεια της μάζας μαλλιών κατατάσσεται ως ο τρίτος σημαντικότερος παράγοντας δυσαρέσκειας παγκοσμίως σε ό,τι αφορά τα μαλλιά. Οι συνέπειες είναι ιδιαιτέρως δύσκολες για τις γυναίκες (πιο λεπτή αλογοουρά, λιγότερο πλούσια μαλλιά), καθώς μπορεί να τις κάνουν να αισθανθούν ότι χάνουν ξαφνικά τη θηλυκότητα και την αυτοπεποίθησή τους. H λύση έχει όνομα, φανταστικό άρωμα και άμεσα αποτελέσματα. Densi - Solutions από τη Vichy. Στην καρδιά του προϊόντος αυτού, ο συνδυασμός δυο ισχυρών ενεργών συστατικών, της Ρεσβερατρόλης, μιας ουσίας πλούσιας σε πολυφαινόλες με εξαιρετικά υψηλή αντιοξειδωτική δράση και της Stemoxydine, ενός πατενταρισμένου οξυγονωτικού μορίου.

Για πρώτη φορά, μια σύνθεση συνδυάζει τα δύο αυτά συστατικά και παρουσιάζει αποτελεσματικότητα στην πυκνότητα των μαλλιών. Στις 6 εβδομάδες, τα μαλλιά είναι πιο πυκνά. Για άμεσα αποτελέσματα, τα πολυμερή φορμαρίσματος προσφέρουν όγκο από τη ρίζα ως τις άκρες.

Μια σύνθεση κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

Η σύνθεση, με όλη τη ρευστότητα μιας λοσιόν για να εφαρμόζεται εύκολα στη ρίζα των μαλλιών, απορροφάται γρήγορα χωρίς να δημιουργεί λιπαρότητα ή κολλώδη αίσθηση. Αναδύει υπέροχο αναζωογονητικό άρωμα και προσφέρει δροσερή αίσθηση φρεσκάδας. Όντας δερματολογικά ελεγμένο, το συμπύκνωμα αυτό είναι κατάλληλο για το ευαίσθητο τριχωτό κεφαλής.

Δεν περιέχει πάραμπεν, θείο, χρωστικές ή σιλικόνη.

Densi-Solutions - Σαμπουάν Πύκνωσης   Σαμπουάν πύκνωσης για αδύναμα, λεπτά μαλλιά. Δρα στο τριχωτό για να απομακρύνει τους ρύπους και να διεγείρει τις ρίζες των μαλλιών. Με κάθε λούσιμο, δυναμώνει και πυκνώνει τις ίνες των τριχών, για να χαρίσει στα μαλλιά υγιή όψη. Για γυναίκες με λεπτά και αδύναμα μαλλιά, που υποφέρουν από αραίωση μαλλιών, έλλειψη πυκνότητας μαλλιών και μείωση του όγκου των μαλλιών και θέλουν πιο δυνατά, πιο πυκνά μαλλιά.

Densi-Solutions - ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΟΓΚΟΥ/ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ

Densi-Solutions - ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΟΓΚΟΥ/ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ

Συμπυκνωμένη φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής που δρα στις ρίζες για ορατά πιο δυνατά, πιο πυκνά μαλλιά. Μετά απο κάθε χρήση, τα μαλλιά αποκτούν περισσότερο όγκο. Για γυναίκες με λεπτά και αδύναμα μαλλιά, που υποφέρουν από αραίωση μαλλιών, έλλειψη πυκνότητας μαλλιών και μείωση του όγκου των μαλλιών και θέλουν πιο δυνατά, πιο πυκνά μαλλιά.

Densi-Solutions - BALM ΠΥΚΝΩΣΗΣ & ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ

Densi-Solutions - BALM ΠΥΚΝΩΣΗΣ & ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ To balm πύκνωσης & ανάπλασης για αδύναμα, λεπτά μαλλιά δρα τόσο στο τριχωτό της κεφαλής για να το ενυδατώσει, όσο και στις ίνες των τριχών για να ενισχύσει την αναγέννησή τους, κάνοντας τα μαλλιά πιο δυνατά, πιο πυκνά, πιο ευκολοχτένιστα και λαμπερά. Για γυναίκες με λεπτά και αδύναμα μαλλιά, που υποφέρουν από αραίωση μαλλιών, έλλειψη πυκνότητας μαλλιών και μείωση του όγκου των μαλλιών και θέλουν πιο δυνατά, πιο πυκνά μαλλιά.   Βρείτε τα στο Pharmacy295. 
avatar of pharmacy295@gmail.com
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 Η Συντακτική Ομάδα του 295 blog αποτελείται από 5 άτομα και είναι αφοσιωμένη στην παροχή χρήσιμων και εξειδικευμένων πληροφοριών στους τομείς της υγείας, ομορφιάς και της οικογένειας. Με πάθος για την πληροφόρηση, καθημερινά αναζητά έγκυρες πηγές προκειμένου να παρέχει επίκαιρες συμβουλές & tips στους αναγνώστες της.

Προτεινόμενα άρθρα

powered by cloudon on shopster.gr engine
🛠20220530.124826

Διάλεξε το δώρο σου

Προβολή καλαθιού