Αρχική icon_arrow 295 blog icon_arrow Elgydium Clinic Total Black: Τόλμησε το απόλυτο μαύρο!
article_headermedia
author_icon
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 11 Δεκ 2017
icon_time 1' ανάγνωση

Elgydium Clinic Total Black: Τόλμησε το απόλυτο μαύρο!

Η νέα μαύρη οδοντόβουρτσα που θα λατρέψεις.

Το μαύρο είναι πάντα διαχρονικό. Γι’ αυτό η Elgydium έφερε τώρα τη νέα οδοντόβουρτσα Elgydium Total Black!

Και επειδή το μαύρο μπορεί να επιτύχει το επιθυμητό λευκό, ο φυτικός άνθρακας που περιέχεται στις ίνες της Elgydium Total Black κάνει τα δόντια πιο λευκά και απομακρύνει αποτελεσματικά τα βακτήρια χαρίζοντας βαθύ καθαρισμό.

Η νέα οδοντόβουρτσα κλινική οδοντόβουρτσα Total Black από την Elgydium συγκεντρώνει όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά της σειράς Elgydium. Με μαλακή κεφαλή, οι αποστρογγυλεμένες άκρες της  δεν τραυματζίουν τα ούλα κατά το βούρτσισμα, αλλά και η εύκαμπτη λαβή της μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε γνάθο για καλύτερα αποτελέσματα.

Όπως όλες οι οδοντόβουρτσες Elgydium , έτσι και η Total Black ακολουθεί τη μοναδική καινοτομία και μπορεί να αποστειρωθεί σε φούρνο μικροκυμάτων τοποθετώντας την σε μισό ποτήρι νερό.

ELGYDIUM TOTAL BLACK 

    Η κλινική οδοντόβουρτσα Total Black από την Elgydium διαθέτει κωνικές ίνες με εξαιρετικά λεπτές άκρες, που είναι εμποτισμένες με ενεργό, φυτικό άνθρακα, εξασφαλίζοντας βέλτιστο καθαρισμό και αποφυγή τραυματισμών.  Η κλινική οδοντόβουρτσα Total Black από την Elgydium διαθέτει προστατευτικό καπάκι για βέλτιστη υγιεινή και εύκολη μεταφορά.

Εσείς θα τολμήσετε το απόλυτο μαύρο;

avatar of pharmacy295@gmail.com
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 Η Συντακτική Ομάδα του 295 blog αποτελείται από 5 άτομα και είναι αφοσιωμένη στην παροχή χρήσιμων και εξειδικευμένων πληροφοριών στους τομείς της υγείας, ομορφιάς και της οικογένειας. Με πάθος για την πληροφόρηση, καθημερινά αναζητά έγκυρες πηγές προκειμένου να παρέχει επίκαιρες συμβουλές & tips στους αναγνώστες της.

Προτεινόμενα άρθρα

Μόνο στο Pharmacy295
Το #1 φαρμακείο της δεκαετίας
Έλα στην παρέα του Pharmacy295
Προσφορές • Δώρα • Διαγωνισμοί • Vip Events • Εκπτωτικά Κουπόνια

powered by cloudon on shopster.gr engine
🛠20220530.124826

Διάλεξε το δώρο σου

Προβολή καλαθιού