Αρχική icon_arrow 295 blog icon_arrow Έχεις 5 λεπτά; Προλαβαίνεις να κάνεις το πιο εύκολο μακιγιάζ
article_headermedia
author_icon
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 12 Μαρ 2018
icon_time 2' ανάγνωση

Έχεις 5 λεπτά; Προλαβαίνεις να κάνεις το πιο εύκολο μακιγιάζ

Ένα φρέσκο μακιγιάζ δεν απαιτεί ώρες μπροστά στον καθρέφτη - λίγα προϊόντα, έξυπνες κινήσεις και είσαι έτοιμη.
Επιδερμίδα
Δώσε έναν ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα σου εφαρμόζοντας foundation ή CC cream για πιό ελαφριά κάλυψη, στα σημεία που το έχεις περισσότερο ανάγκη όπως η γραμμή Τ και τα πλαϊνά της μύτης. Άπλωσε το προϊόν από το κέντρο του προσώπου προς τις ρίζες των μαλλιών για πιο φυσικό αποτέλεσμα και χρησιμοποίησε κονσίλερ μόνο στις ατέλειες όπως σπυράκια, πανάδες και κύκλους κάτω από τα μάτια.
 
Φρύδια Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του μακιγιάζ είναι τα φρύδια, θεωρούνται η κορνίζα του προσώπου και κυρίως των ματιών. Χρησιμοποιώντας μία μάσκαρα φρυδιών θα τους δώσεις σχήμα και ένταση με μία κίνηση, ενώ αν έχεις κενά γέμισέ τα με ένα μολύβι.
 
Μάτια Στα μάτια μία σκιά σε μπέζ-σαμπανιζέ απόχρωση αρκεί για να δώσει λάμψη και φωτεινότητα στο βλέμμα - προτίμησε κρεμώδεις υφές που δεν απαιτούν πινέλα για την εφαρμογή τους και άπλωσε μία μικρή ποσότητα στο κινητό βλέφαρο σβήνοντάς τη προς την κόγχη. Με ένα καφέ ή μάυρο μολύβι σχημάτισε με φορά προς τα πάνω τις εξωτερικές γωνίες των ματιών, ανασηκώνοντας το βλέμμα. Συνέχισε με μαύρη μάσκαρα στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες.
 
Ζυγωματικά Το ρούζ είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να δείχνει η επιδερμίδα φρέσκια και δροσερή. Επέλεξε αποχρώσεις στους τόνους του ροδακινί-ρόζ και με κυκλικές κινήσεις άπλωσε μία ελαφριά στρώση στα ζυγωματικά.
 
Χείλη
Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με προϊόντα για τα χείλη. Αν ο χρόνος πιέζει, ένα lipgloss είναι η καλύτερη επιλογή γιατί εφαρμόζεται ακόμα και χωρίς καθρέφτη και δίνει αμέσως λαμπερό αποτέλεσμα ενυδατώνοντας παράλληλα τα χείλη. Τα έντονα χρώματα όπως το κόκκινο ή το κερασί απαιτούν περισσότερη προσπάθεια όσον αφορά την εφαρμογή τους, δίνουν όμως την εντύπωση ότι έχεις αφιερώσει πολύ παραπάνω χρόνο στο μακιγιάζ σου. Το μυστικό είναι να βρείς τις υφές και τις αποχρώσεις που σου ταιριάζουν και θα δείχνεις περιποιημένη μέσα σε 5 λεπτά. (Photo Credits : Glossier)
 
avatar of pharmacy295@gmail.com
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 Η Συντακτική Ομάδα του 295 blog αποτελείται από 5 άτομα και είναι αφοσιωμένη στην παροχή χρήσιμων και εξειδικευμένων πληροφοριών στους τομείς της υγείας, ομορφιάς και της οικογένειας. Με πάθος για την πληροφόρηση, καθημερινά αναζητά έγκυρες πηγές προκειμένου να παρέχει επίκαιρες συμβουλές & tips στους αναγνώστες της.

Προτεινόμενα άρθρα

Μόνο στο Pharmacy295
Το #1 φαρμακείο της δεκαετίας
Έλα στην παρέα του Pharmacy295
Προσφορές • Δώρα • Διαγωνισμοί • Vip Events • Εκπτωτικά Κουπόνια

powered by cloudon on shopster.gr engine
🛠20220530.124826

Διάλεξε το δώρο σου

Προβολή καλαθιού