Αρχική icon_arrow 295 blog icon_arrow Χαρίστε στην επιδερμίδα σας ένα μπάνιο θρέψης
article_headermedia
author_icon
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 21 Σεπ 2017
icon_time 1' ανάγνωση

Χαρίστε στην επιδερμίδα σας ένα μπάνιο θρέψης

Το πρόσωπο σας θα βρει άμεσα την φρεσκάδα του! Αν θέλετε να ενυδατώσετε εντατικά το δέρμα σας και να εξαφανίσετε τις λεπτές γραμμές η Lierac έχει την λύση. Η Lierac δημιούργησε την Hydragenist, μία σειρά φροντίδων εμπνευσμένη από την αισθητική τεχνική οξυγόνωσης των ιστών με ψεκασμό καθαρού οξυγόνου, υαλουρονικού οξέος και βιταμινών στην επιδερμίδα για εντατική ενυδάτωση. Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα ανακτά την πυκνότητά της, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές σβήνουν, το πρόσωπο γίνεται πιο λαμπερό: η επιδερμίδα ξαναβρίσκει την αρχική φρεσκάδα της. Προιόντα με εξαιρετικά δροσερές ενεργές υφές που είναι εμπλουτισμένες με NMF για άμεσο αποτέλεσμα ενυδάτωσης και επαναπύκνωσης.   LIERAC - HYDRAGENIST Nutribaume Nourrisant SOS Oxygenant Repulpant      
Με συγκέντρωση 11% σε σύμπλοκο Hydra O2 και σε ελαιώδη εκχυλίσματα καρπών αγριοτριανταφυλλιάς και άγριου τριαντάφυλλου Χιλής, η NUTRIBAUME προσφέρει στην επιδερμίδα ένα αληθινό μπάνιο θρέψης.
Με δροσερή και εξαιρετικά απαλή υφή “βούτυρου”, η φροντίδα NUTRIBAUME είναι εμπλουτισμένη επιπλέον με βούτυρο καριτέ που δημιουργεί ένα μονωτικό φιλμ με αποτέλεσμα cold cream για άμεση επανόρθωση και επαναπύκνωσης της επιδερμίδας.
Eφαρμογή
 Καθημερινά ή ως εντατική αγωγή: εφαρμόζετε στο πρόσωπο πρωί και βράδυ.
 
Ως μάσκα (1-2 φορές την εβδομάδα, ιδανικά το βράδυ): εφαρμόζετε λεπτό στρώμα κρέμας. Αφήνετε 5 λεπτά. Αν είναι απαραίτητο, αφαιρείτε το πλεόνασμα με βαμβάκι
  *Photo by Seth Doyle on Unsplash
avatar of pharmacy295@gmail.com
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 Η Συντακτική Ομάδα του 295 blog αποτελείται από 5 άτομα και είναι αφοσιωμένη στην παροχή χρήσιμων και εξειδικευμένων πληροφοριών στους τομείς της υγείας, ομορφιάς και της οικογένειας. Με πάθος για την πληροφόρηση, καθημερινά αναζητά έγκυρες πηγές προκειμένου να παρέχει επίκαιρες συμβουλές & tips στους αναγνώστες της.

Προτεινόμενα άρθρα

powered by cloudon on shopster.gr engine
🛠20220530.124826

Διάλεξε το δώρο σου

Προβολή καλαθιού