Αρχική icon_arrow 295 blog icon_arrow Aυτή είναι η δόση νεότητας που έψαχνες για να είσαι πιο λαμπερή από ποτέ φέτος τις γιορτές!
article_headermedia
author_icon
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 15 Νοε 2018
icon_time 1' ανάγνωση

Aυτή είναι η δόση νεότητας που έψαχνες για να είσαι πιο λαμπερή από ποτέ φέτος τις γιορτές!

H νέα LIERAC Premium La Cure είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Οι ασθένειες, το έντονο στρες, τα συναισθηματικά σοκ και οι ορμονικές διαταραχές δεν επηρεάζουν μόνο τη σωματική και πνευματική υγεία μας. Πλήττουν επίσης το δέρμα μας, το οποίο γερνάει απότομα. Ευτυχώς υπάρχει λύση! Τα εργαστήρια Lierac έχουν μία καινούργια προσθήκη, στη σειρά Premium, και είναι η δόση νεότητας που έχεις ανάγκη.  Η αντιγηραντική θεραπεία Premium La Cure Anti-Age Absolu, της Lierac, είναι εμπνευσμένη από την αναγεννητική ιατρική και στοχεύει στο φαινόμενο της επιταχυνόμενης γήρανσης της επιδερμίδας. Μέρα με τη μέρα, τα σημάδια γήρανσης μειώνονται, οι ρυτίδες απαλύνονται και η επιδερμίδα αποκτά και πάλι λαμπερή, νεανική όψη. Χρησιμοποιήστε τη θεραπεία Lierac Premium La Cure Anti-Age Absolu, για 28 ημέρες, 1-3 φορές το χρόνο. Εφαρμόστε πρωί και βράδυ, σε καθαρή επιδερμίδα, πριν από την καθημερινή σας περιποίηση.
Αυτό το διάβασες; Good Hair News: Η πρώτη σειρά περιποίησης μαλλιών με έμπνευση από τα συμπληρώματα διατροφής
avatar of pharmacy295@gmail.com
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 Η Συντακτική Ομάδα του 295 blog αποτελείται από 5 άτομα και είναι αφοσιωμένη στην παροχή χρήσιμων και εξειδικευμένων πληροφοριών στους τομείς της υγείας, ομορφιάς και της οικογένειας. Με πάθος για την πληροφόρηση, καθημερινά αναζητά έγκυρες πηγές προκειμένου να παρέχει επίκαιρες συμβουλές & tips στους αναγνώστες της.

Προτεινόμενα άρθρα

powered by cloudon on shopster.gr engine
🛠20220530.124826

Διάλεξε το δώρο σου

Προβολή καλαθιού