Αρχική icon_arrow 295 blog icon_arrow Αυτή είναι η πρώτη ύλη για DIY συνταγές με τις περισσότερες αναζητήσεις για το 2018
article_headermedia
author_icon
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 07 Ιαν 2019
icon_time 2' ανάγνωση

Αυτή είναι η πρώτη ύλη για DIY συνταγές με τις περισσότερες αναζητήσεις για το 2018

Σίγουρα θα την χρησιμοποιείς και φέτος! Το 2018 τελείωσε και η νέα χρόνια, όπως καθετί καινούργιο, μας γεμίζει αισιοδοξία και μας δίνει ώθηση να προχωρήσουμε παρακάτω. Κάθε χρόνο βλέπουμε λίστες με τις αναζητήσεις της προηγούμενης χρονιάς σε όλα τα beauty ερωτήματα! Το 2018, σύμφωνα με τα στατιστικά, οι αναζητήσεις στράφηκαν στις DIY ανέξοδες φυτικές συνταγές με βασικό πρωταγωνιστή την αλόη βέρα. Επειδή έχουμε την βεβαιότητα πως και το 2019 θα θέλεις να φτιάχνεις τις δικές σου συνταγές με aloe vera, μάθε τα πάντα για αυτό το φανταστικό δώρο της φύσης και σημείωσε την παρακάτω DIY συνταγή.
Η αλόη βέρα είναι ένα πανάρχαιο φυτό, το οποίο έχει διαπιστωθεί ότι διαθέτει σημαντικές θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες. Υπάρχουν περισσότερα από 360 είδη αλόης, ωστόσο μόνο πέντε από αυτά έχει αποδειχτεί ότι ωφελούν την υγεία. Η Aloe Barbadensis Miller ή απλούστερα όπως είναι ευρέως γνωστή Αλόη Βέρα, είναι το πιο αποτελεσματικό και διαδεδομένο είδος. Το τζελ της, το οποίο βρίσκεται στα σκληρά, χυμώδη και σαρκώδη φύλλα της, περιέχει 200 και πλέον θρεπτικά συστατικά.  
 
Πρόκειται για βιολογικά – ενεργά – ζωτικά – θρεπτικά συστατικά, τα οποία συνυπάρχουν και αλληλοενισχύονται, έτσι ώστε να αποτελούν έναν πολύτιμο σύμμαχο υγείας για την πρόληψη και επιδιόρθωση βλαβών, καθώς και τη βελτίωση αισθητικών και οργανικών προβλημάτων. Βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, ένζυμα, πολυσακχαρίτες, λιγνίνη, μαλικό οξύ, λιπαρά οξέα, ανθρακινόνες, στεροειδή και άλλα πολλά λειτουργούν ως ομάδα και απορροφώνται στο σύνολό τους από τον ανθρώπινο οργανισμό.
 
DIY συνταγή ενυδάτωσης: 
Θα χρειαστείς gel αλόης, γιαούρτι και τριμμένο αγγούρι. Σε ένα μικρό μπολ ανάμειξε ίσες ποσότητες, ανάλογα πόσο θα χρειαστείς, και από τα τρία υλικά και ανακάτεψέ τα πολύ καλά. Απλώνεις σε καθαρό πρόσωπο τη μάσκα και περιμένεις για περίπου 15’. Αφαιρείς με άφθονο νερό ή με υγρή πετσέτα και κατόπιν εφαρμόζεις την ενυδατική σου κρέμα.
avatar of pharmacy295@gmail.com
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 Η Συντακτική Ομάδα του 295 blog αποτελείται από 5 άτομα και είναι αφοσιωμένη στην παροχή χρήσιμων και εξειδικευμένων πληροφοριών στους τομείς της υγείας, ομορφιάς και της οικογένειας. Με πάθος για την πληροφόρηση, καθημερινά αναζητά έγκυρες πηγές προκειμένου να παρέχει επίκαιρες συμβουλές & tips στους αναγνώστες της.

Προτεινόμενα άρθρα

powered by cloudon on shopster.gr engine
🛠20220530.124826

Διάλεξε το δώρο σου

Προβολή καλαθιού