Αρχική icon_arrow 295 blog icon_arrow 5 επιλογές Χριστουγεννιάτικων δώρων που θα λατρέψεις!
article_headermedia
author_icon
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 20 Δεκ 2022
icon_time 3' ανάγνωση

5 επιλογές Χριστουγεννιάτικων δώρων που θα λατρέψεις!

Αυτά τα δώρα θα κλέψουν την παράσταση! H αναζήτηση δώρων για την μαμά, την πεθερά ή την κολλητή που είναι πλήρως ενημερωμένη για όλα τα beauty products, ενδεχομένως να σε αγχώνει. Τα καλά νέα; Το Pharmacy295 έχει χιλιάδες προϊόντα περιποίησης και φροντίδας, για όλα τα γούστα, και δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί σε εμάς μπορείς να κάνεις last minute shopping  και σε 1-2 εργάσιμες ημέρες η παραγγελία σου να βρίσκεται στην πόρτα σου.

Let the shopping begin!

Lierac - Premium La Creme Soyeuse Anti Age Legere

Αναζητάς premium δώρο; Μην ψάχνεις άλλο στο βρήκαμε! Το premium σετ αντιγήρανσης της Lierac περιλαμβάνει:
  1. Την αντιγηραντική κρέμα La Creme Soyeuse Anti Age Legere. .Εμπνευσμένη από την αναγεννητική ιατρική μειώνει τις ρυτίδες, ακόμη και τις βαθιές, μειώνει τις κηλίδες και προσφέρει διαρκής ενυδάτωση.
  2. Την κρέμα ματιών Premium La Creme Regard Anti Age Absolu. Παρέχει έξτρα αντιρυτιδική δράση και σύσφιξη των βλεφαρίδων.
Xmas Offer: Πρόλαβε το σε προσφορά -45%

Caudalie Vinotherapist Set

Το απόλυτο δώρο για τους vegan φίλους σου, αφού τα προϊόντα του έχουν vegan σύνθεση! Το ενυδατικό σετ Vinotherapist της Caudalie είναι απαραίτητο για τους χειμερινούς μήνες! Το σετ περιλαμβάνει:
  1. Vinotherapist Replenishing Vegan Body Butter -Ενυδάτωση & Θρέψη Σώματος
  2. Vinotherapist Hand & Nail Repairing Cream- Ενυδάτωση & Θρέψη Χεριών
Xmas Offer: Πρόλαβε το σε προσφορά -28%

Youth Lab Promo Pack Peptides Reload First Wrinkles Cream 

Ψάχνεις δώρο για εκείνη τη φίλη που είναι η beauty guru της παρέας; Σίγουρα θα εκτιμήσει το gift set της Youth Lab! Το σετ περιλαμβάνει:
  1. Peptides Reload First Wrinkles Cream - 24ωρη κρέμα προσώπου η οποία περιέχει πλούσια σύνθεση σε πεπτίδια. Εστιάζει στα πρώτα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας.
  2. Retinol Reboot Night Cream - Αντιρυτιδική κρέμα νυκτός ενισχυμένη με νέας γενιάς ρετινόλη. Είναι ιδανική για την ανάπλαση και την αναδόμηση της επιδερμίδας.
  3. Peptides Spring Hydra Gel Eye Patches (1 pair) – Συσφιγκτικά και αντιρυτιδικά eye patches. Ενυδατώνουν, αναδομούν και ανακουφίζουν την αφυδατωμένη επιδερμίδα της περιοχής των ματιών σε μόλις 20'.
Xmas Offer: Πρόλαβε το σε προσφορά -32%

Aloe+Colors - Promo Pack Ho... Ho... Ho...! 

Θες να κάνεις το τέλειο δώρο σε φίλο/φίλη σου που λατρεύει τα Χριστούγεννα; Κάτι μας λέει ότι θα λατρέψει το gift set Ho... Ho... Ho...! με άρωμα μελομακάρονο! Το σετ περιλαμβάνει:
  1. Ho... Ho... Ho...! Shower Gel - Αφρόλουτρο με άρωμα μελομακάρονο! Καθαρίζει απαλά και ενυδατώνει χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα.
  2. Ho... Ho... Ho...! Hair & Body Mist - Ενυδατικό σπρέι σώματος και μαλλιών με άρωμα μελομακάρονο. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση, προστατεύει και θρέφει σε βάθος και την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα.
Xmas Offer: Πρόλαβε το σε προσφορά -20%

Apivita - Promo Pack Bee Radiant

Ψάχνεις το δώρο εκείνης της φίλης που τελευταία κουράζεται πολύ και έχει ανάγκη από glow up; Το Apivita Promo Pack Bee Radiant καταπολεμά τις πρώτες ρυτίδες και χαρίζει ξεκούραστη και λαμπερή όψη! Το σετ περιλαμβάνει:
  1. Bee Radiant Κρέμα Gel - Λεπτόρευστη κρέμα η οποία προλαμβάνει, καθυστερεί και επιδιορθώνει τη δημιουργία σημαδιών γήρανσης, αποκαλύπτοντας μια λαμπερή, σφριγηλή και ξεκούραστη επιδερμίδα
  2.  Bee Radiant Κρέμα Ματιών - Επιδιορθώνει τη δημιουργία σημαδιών γήρανσης και βοηθάει στη μείωση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.
Xmas Offer: Πρόλαβε το σε προσφορά -35% Επισκέψου το Pharmacy295 και βρες τα ιδανικά δώρα για τους αγαπημένους σου! Μην ξεχνάς ότι με κάθε αγορά από τα φυσικά καταστήματα Pharmacy295 έως 31/1/23 μπαίνεις στην κλήρωση για ένα Citroën Ami! Μάθε περισσότερα εδώ: https://bit.ly/3hLkLl1
avatar of pharmacy295@gmail.com
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 Η Συντακτική Ομάδα του 295 blog αποτελείται από 5 άτομα και είναι αφοσιωμένη στην παροχή χρήσιμων και εξειδικευμένων πληροφοριών στους τομείς της υγείας, ομορφιάς και της οικογένειας. Με πάθος για την πληροφόρηση, καθημερινά αναζητά έγκυρες πηγές προκειμένου να παρέχει επίκαιρες συμβουλές & tips στους αναγνώστες της.

Προτεινόμενα άρθρα

powered by cloudon on shopster.gr engine
🛠20220530.124826

Διάλεξε το δώρο σου

Προβολή καλαθιού