×
Δεν υπάρχουν προιόντα στο καλάθι σας.
My Cart! ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝ(ΤΑ)
×
{{item.quantity}}
{{item.total_price}}
{{item.total_discounted_price}}
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ
{{order.savings}}
ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:
{{order.promo_discount}}
ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ:
{{order.extra_discount}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.cart_cost}}

210 3005 295

Για τηλεφωνικές παραγγελίες

6 άτοκες δόσεις

Εξόφληση παραγγελιών

Nέο Pharmacy295 στο Περιστέρι - Θηβών 201

{{order.total_quantity}}
Τo Pharmacy295 και το CGS (Costeas-Geitonas School) υποδέχθηκαν τους τριαθλητές του αύριο.
Πίσω στη Λίστα Άρθρων

Τo Pharmacy295 και το CGS (Costeas-Geitonas School) υποδέχθηκαν τους τριαθλητές του αύριο.

Εκατοντάδες παιδικά χαμόγελα έλαμψαν κάτω από τον ήλιο, υπό την αντηλιακή προστασία του PHARMACY295, που ήταν ο υποστηρικτής της διοργάνωσης CGS Kids Triathlon και η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα Γείτονα.

Σε μια πανηγυρική, αθλητική ατμόσφαιρα που απογειώθηκε από τον ενθουσιασμό των μικρών τριαθλητών, το PHARMACY295 ενημέρωσε τους αυριανούς αθλητές για τη σημασία της προστασίας για όσους αθλούνται κάτω από τον καυτό ήλιο. Επιπλέον, μοίρασε PHARMACY295 μπαλόνια κι αντηλιακά INTERMED σε κανονικές συσκευασίες, για το καλοκαίρι που έρχεται, σε παιδιά, γονείς και εθελοντές.

Οι μικροί ήρωες των αυριανών βάθρων δοκιμάστηκαν σε ένα συναρπαστικό άθλημα που προϋποθέτει καλή προετοιμασία, στρατηγική, διαχείριση δυνάμεων και αντοχή. Το PHARMACY295 στήριξε για ακόμη μια φορά τις δύσκολες δοκιμασίες των αθλητών σε απαιτητικές διοργανώσεις, όπως και την επόμενη γενιά των πρωταθλητών.

Η χαρά κι η ικανοποίηση ήταν διάχυτη στους γονείς αλλά και στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, που καμάρωσαν τα παιδιά τους σε μια άρτια διοργάνωση, εφάμιλλη σημαντικών τριαθλητικών αγώνων.
Εκτός από την ανάδειξη του «νους υγιής εν σώματι υγιεί» το PHARMACY295 ενίσχυσε και το συνολικό σκοπό του event, προσφέροντας στον οργανισμό "Μαζί για το Παιδί" 83 αντηλιακά κανονικού μεγέθους.

Η συνέπεια στη δέσμευση να δίνει το παρών και να προσφέρει αρωγή σε εκδηλώσεις που προάγουν την υγεία και την ευεξία είναι για το PHARMACY295, μια διαχρονική υπόθεση. 
Αυτός είναι ένας από τους 295 λόγους που εμπιστεύονται το PHARMACY295 οι πελάτες του!