×
Δεν υπάρχουν προιόντα στο καλάθι σας.
My Cart! ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝ(ΤΑ)
×
{{item.quantity}}
{{item.total_price}}
{{item.total_discounted_price}}
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ
{{order.savings}}
ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:
{{order.promo_discount}}
ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ:
{{order.extra_discount}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.cart_cost}}

210 3005 295

Για τηλεφωνικές παραγγελίες

6 άτοκες δόσεις

Εξόφληση παραγγελιών

Νέο Pharmacy295 στο McArthurGlen Designer Outlet

{{order.total_quantity}}
To Pharmacy295 εγκαινιάζει την εικονική πραγματικότητα
Πίσω στη Λίστα Άρθρων

To Pharmacy295 εγκαινιάζει την εικονική πραγματικότητα

Το Pharmacy295 και η Bioderma εγκαινιάζουν την εικονική πραγματικότητα στον χώρο του φαρμακείου.Για πρώτη φορά ο καταναλωτής μπορεί να περιηγηθεί εικονικά στο Flagship Store του Pharmacy295, και να ανακαλύψει μοναδικές προωθητικές ενέργειες.


Η Virtual Reality εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα στον επισκέπτη, χωρίς τη χρήση ειδικού εξοπλισμού και ανεξαρτήτως browser, να περιηγηθεί ελεύθερα στον φυσικό χώρο του καταστήματος, βιώνοντας αυτούσια την εμπειρία ενός Pharmacy295 Store από όπου και αν βρίσκεται.


Κατά τη διάρκεια του Virtual Tour, ο επισκέπτης μπορεί να συλλέξει πληροφορίες για το προϊόν που τον ενδιαφέρει, να επωφεληθεί από τους εκπτωτικούς κωδικούς, και να ολοκληρώσει την παραγγελία του ακολουθώντας τη σχετική σήμανση που τον μεταφέρει αυτόματα στην αντίστοιχη προϊοντική σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος.


Η υπηρεσία αυτή είναι απολύτως εναρμονισμένη με την καινοτόμα στρατηγική που ακολουθεί το Pharmacy295 καθ΄ όλη τη διάρκεια της πορείας του, και αποσκοπεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του φυσικού και του ηλεκτρονικού περιβάλλοντος.


Σε σχετική του δήλωση ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Pharmacy295, Ηλίας Μακρής, αναφέρει: «Λαμβάνοντας υπόψιν τους περιορισμούς που προκύπτουν από την πρωτόγνωρη κατάσταση που διανύουμε, πήραμε την απόφαση να επενδύσουμε στην εικονική πραγματικότητα. Αποτελούμε το πρώτο ηλεκτρονικό φαρμακείο στην Ελλάδα που πραγματοποιεί αυτό το εγχείρημα. Αρωγός στο νέο μας αυτό βήμα είναι ο όμιλος NAOS, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη του. Βασική μας επιδίωξη είναι να προσφέρουμε στον τελικό καταναλωτή υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και μία ολοκληρωμένη 360° αγοραστική εμπειρία από την ασφάλεια του σπιτιού του».


Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο https://bit.ly/3iFLaie και μεταφερθείτε στο Virtual Περιβάλλον του Pharmacy295.