×
Δεν υπάρχουν προιόντα στο καλάθι σας.
My Cart! ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝ(ΤΑ)
×
{{item.quantity}}
{{item.total_price}}
{{item.total_discounted_price}}
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ
{{order.savings}}
ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:
{{order.promo_discount}}
ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ:
{{order.extra_discount}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.cart_cost}}

210 3005 295

Για τηλεφωνικές παραγγελίες

6 άτοκες δόσεις

Εξόφληση παραγγελιών

Nέο Pharmacy295 στο Περιστέρι - Θηβών 201

{{order.total_quantity}}
PHARMACY 295 & IRONMAN GREECE 70.3
Πίσω στη Λίστα Άρθρων

PHARMACY 295 & IRONMAN GREECE 70.3

Με τη στρατηγικής σημασίας συμβολή και χορηγία του PHARMACY 295, πραγματοποιήθηκε το πρώτο IRONMAN 70.3 στην Ελλάδα στην εξαιρετικής ομορφιάς και φιλοξενίας περιοχή της COSTA NAVARINO. 1.500 αθλητές, 5000 επισκέπτες, εκπρόσωποι από 61 κράτη παγκοσμίως και 800 εθελοντές-αρωγοί του αγώνα πλημμύρισαν την ανοιξιάτικη Μεσσηνία και πλαισίωσαν το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς!

Με πρωταγωνιστική θέση στην EXPO και διάχυτη παρουσία σε όλες της δραστηριότητες και τα αγωνιστικά σκέλη της διοργάνωσης, το PHARMACY 295 που στηρίζει τις πιο δημοφιλείς και λαοπρόβλητες αθλητικές διοργανώσεις της χώρας μας, έδωσε δυναμικό παρόν με παράλληλες ενέργειες που ενθουσίασαν τους αθλητές και τους υποστηρικτές τους.

Στο διαδραστικό πίνακα με το μήνυμα #raceclean οι λάτρεις του αθλητισμού συνέβαλλαν με τις υπογραφές τους, ώστε να μεταλαμπαδεύσουν το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθε σε έναν «καθαρό» αγώνα με «καθαρές» προθέσεις. Στο περίπτερο του PHARMACY 295, υπήρχε ποπ κορν, το νόστιμο, ωστόσο υγιεινό snack που προτιμούν οι αθλητές, ως το καθαρό δημητριακό με την αντιοξειδωτική δράση και το αλάτι που προστατεύει από την αφυδάτωση! Τέλος, το on line παιχνίδι που προσομοίαζε τον τροχό της τύχης, μοίρασε στους επισκέπτες της έκθεσης όχι μόνο πλούσια δώρα αλλά κι εκπτωτικά κουπόνια για αγορές από το PHARMACY 295.

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία της συνεργασίας του PHARMACY 295 με το IRONMAN GREECE και την απήχηση της διοργάνωσης που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, το PHARMACY 295 δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει τον Ελληνικό αθλητικό τουρισμό, να ενισχύει τη φιλοσοφία του wellness ως brand που προάγει την υγεία και την ομορφιά και να εξακολουθεί τις δράσεις του με αξιοπιστία και συνέπεια, απέναντι στους 295 λόγους που το εμπιστεύονται οι πελάτες του!

Η 295 Ironman Page, που είχε δημιουργηθεί για να προσφέρει στους αθλητές τα κατάλληλα «εφόδια» για τον Ironman αγώνα, συνεχίζει να υπάρχει στο site του Pharmacy295 παρέχοντας όλα τα απαραίτητα προϊόντα των αθλητών για την προετοιμασία, την ενέργεια κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και την αποκατάστασή τους.

Το Pharmacy295 θα είναι θερμός υποστηρικτής του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος και του χρόνου.  Ανυπομονούμε για την ανακοίνωση της ημερομηνίας του Ironman 70.3 Greece 2020  :)