×
Δεν υπάρχουν προιόντα στο καλάθι σας.
My Cart! ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝ(ΤΑ)
×
{{item.quantity}}
{{item.total_price}}
{{item.total_discounted_price}}
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ
{{order.savings}}
ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:
{{order.promo_discount}}
ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ:
{{order.extra_discount}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.cart_cost}}

210 3005 295

Για τηλεφωνικές παραγγελίες

6 άτοκες δόσεις

Εξόφληση παραγγελιών

Νέο Pharmacy295 στο McArthurGlen Designer Outlet

{{order.total_quantity}}
Full Moon Aquathlon στον Σχινιά
Πίσω στη Λίστα Άρθρων

Full Moon Aquathlon στον Σχινιά

Και όλα αυτά με ένα ολόγιομο φεγγάρι για συντροφιά. Στις 10 Ιουνίου στον Σχινιά η Transition Sports by pharmacy295 διοργανώνει τον πιο fun αγώνα της χρονιάς, το Full Moon Aquathlon. Δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν τα όρια τους στην κολύμβηση και στο τρέξιμο κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες.

Το ethnos.gr βρέθηκε στο moraitis beach, ιδανικό τόπο για τριαθλητές αλλά και για οικογένειες με αθλητική κουλτούρα. Μιλήσαμε με την Δανάη Μωραϊτη, ψυχή της Transition Sports και τριαθλήτρια, και μας έπεισε να βάλουμε μαγιό και αθλητικά παπούτσια.


- Τι ξεχωριστό έχει ως αγώνας το Full Moon Aquathlon ;

Το Full Moon Aquathlon της Transition Sports by pharmacy295 είναι ένας αγώνας 750μ κολύμβησης και 5.5χμ τρεξίματος συνεχόμενα με αφετηρία στο moraitis beach και τερματισμό στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου Σχινιά. Για εμάς είναι ο πιο fun αγώνας και δίνει την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν ένα multisport αγώνα είτε με ατομική είτε με ομαδική συμμετοχή. Ο αγώνας ξεκινάει με την ανατολή του φεγγαριού κάτι που το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο και μετά ακολουθεί καλοκαιρινό beach party με Blue Island beer για όλους τους συμμετέχοντες!

- Η Transition Sports έκλεισε φέτος δέκα χρόνια στην διοργάνωση multisports events. Πως ξεκίνησε η ιδέα;

H Transition Sports είναι η εξέλιξη του προσωπικού μας πάθους για τον αθλητισμό σε επίσημο διοργανωτή αγώνων. Με εμπειρία 10 ετών, η Transition Sports έχει διοργανώσει ποικιλία αγώνων (aquathlon, δίαθλο,τρίαθλο,κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας, αγώνες για παιδιά) και συνεχίζει με νέες ιδέες.

- Ποιο ειναι το πρόγραμμα των φετινών αγώνων; Υπάρχουν εκπλήξεις για όσους συμμετέχουν στην επετειακή σας χρονιά;

Για να γιορτάσουμε τα δέκα χρόνια αγώνες multisports φτιάξαμε ένα πακέτο αγώνων με την ονομασία Transition Sports series by Pharmacy295 που συνδιάζει τρίαθλο,aquathlon και αγώνα κολύμβησης όπου μετά από κλήρωση ένας τυχερος θα κερδίσει ένα ταξίδι στην Αμερική με τα έξοδα πληρωμένα για να συμμετάσχει σε έναν από τους πιο πετυχημένους αγώνες στην Αμερική, το Boston Triathlon. Το Αμερικάνικο κολλέγιο Ελλάδος-Deree για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι χορηγός μας και θα δώσει το παρών σε αυτό το ταξίδι.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι το εξής:

-10-6-2017 Full Moon Aquathlon και παιδικές αποστάσεις

-8-7-2017 sprint απόσταση τριάθλου Λίμνη Δόξα -αγώνας κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας 1χμ, 2.5χμ, 5.0χμ 1-10-2017

- 22-23 Οκτωβρίου crazy tri weekend sprint & ολυμπιακή απόσταση

- Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι; Υπάρχει ανάπτυξη και νέων δραστηριοτήτων;

Μέχρι σήμερα συνεχίζεται η προσπάθεια μας να φτάσει η ιδέα των multisports σε περισσότερο κόσμο μέσα από τη διοργάνωση αγώνων, και η προσέλκυση του κόσμου σε ένα τρόπο ζωής που προβάλλει την υγεία, την ελευθερία και την εξέλιξη του κάθε ατόμου σωματικά και ψυχικά. Ενώνοντας τους αθλητές με τη φύση η Transition Sports προσκαλεί τους συμμετέχοντες σε ένα ταξίδι εξερεύνησης των προσωπικών τους δυνατοτήτων. Μέσα από αγώνες που δίνουν έμφαση στην ασφάλεια, τη διαφάνεια, και την άψογη διεξαγωγή στόχος μας είναι να χαρίζουμε στους αθλητές την πιο αυθεντική εμπειρία αγώνων που συνδυάζουν το κολύμπι, το ποδήλατο και το τρέξιμο.

- Εκτός από επικεφαλής της Transition Sports είσαστε τριαθλήτρια. Ποιες είναι οι διακρίσεις σας;

Τον Σεπτέμβριο του 2017 θα λάβω μέρος, μετά από πρόκριση που πήρα, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 70,3 Ironman στην Chattanooga στην Αμερική.

- Είναι σημαντικό να συμμετέχεις σε διεθνείς αγώνες και να είσαι και διοργανωτής;

Η συμμετοχή μου σε αγώνες στο εξωτερικό μου δίνει την δυνατότητα να έχω εικόνες και να αποκτώ εμπειρία. Έτσι δίνω στους αγώνες της Transition ότι καλύτερο έχω.

- Τελικά τα multisports είναι για υπεραθλητές ή αποτελεί και οικογενειακή αθλητική διασκέδαση;

Τα multisports είναι για όποιον αγαπά να ξεπεράσει τα όρια του.

ΠΗΓΗ