×
Δεν υπάρχουν προιόντα στο καλάθι σας.
My Cart! ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝ(ΤΑ)
×
{{item.quantity}}
{{item.total_price}}
{{item.total_discounted_price}}
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ
{{order.savings}}
ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:
{{order.promo_discount}}
ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ:
{{order.extra_discount}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.cart_cost}}

210 3005 295

Για τηλεφωνικές παραγγελίες

6 άτοκες δόσεις

Εξόφληση παραγγελιών

Nέο Pharmacy295 στο Περιστέρι - Θηβών 201

{{order.total_quantity}}
 Τransition Sports 3 by Pharmacy295: Marathon Bay Crossing 09.09
Πίσω στη Λίστα Άρθρων

Τransition Sports 3 by Pharmacy295: Marathon Bay Crossing 09.09

Το Pharmacy295 είναι ο no1 προορισμός για όσους ψάχνουν την απαραίτητη ενέργεια με μία μεγάλη γκάμα από συμπληρώματα διατροφής, ενεργειακά ποτά και gel, προϊόντα ενυδάτωσης και αποκατάστασης. Μέσα από αγώνες που δίνουν έμφαση στο ευ αγωνίζεσθαι, την ευγενή άμιλλα και την άψογη διεξαγωγή, στόχος μας είναι να χαρίζουμε στους αθλητές την πιο αυθεντική εμπειρία αγώνων που συνδυάζουν το κολύμπι, το ποδήλατο και το τρέξιμο. 

Ο επόμενος αγώνας  Τransition Sports 3 θα πραγματοποιηθεί στις 09/09!

Ο αγώνας θα διεξαχθεί για τρεις διαφορετικές αποστάσεις των 1000μ, των 2500μ και των 5000μ. Για τις αποστάσεις των 2500 και 5000μ. θα υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής με την χρήση στολής Neoprene. Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά απ’ τις εγκαταστάσεις του Moraitis Beach και η διαδρομή θα διεξαχθεί κατά μήκος της μαγευτικής ακτής του πευκόδασους του Σχινιά, που αποτελεί προστατευόμενη περιοχή του δικτύου Natura 2000. Θα έχουν οροθετηθεί δυο κυκλικές διαδρομές η μία θα αφορά την απόσταση των 1.000μ και η δεύτερη την απόσταση την 2.500μ. Οι αθλητές που θα αγωνιστούν στα 5.000μ θα κολυμπήσουν 2 φορές την διαδρομή των 2.500μ.

Ο αγώνας ακολουθεί τις διεθνείς προδιαγραφές στην διαδικασία της χρονομέτρησης, καθώς όλοι οι χρόνοι καταγράφονται όταν οι αθλητές περνούν κολυμπώντας κάτω από την αψίδα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, η οποία είναι στημένη σε ειδικά διαμορφωμένη πλωτή εξέδρα.

Ο τερματισμός θα είναι μέσα στο νερό.

Οι βραβεύσεις για τις αποστάσεις των 2.500μ και των 5.000μ. θα είναι  σε ηλικιακές κατηγορίες ανά 5ετία. Στις αντίστοιχες αποστάσεις που οι αθλητές θα κάνουν χρήση της στολής neoprene θα υπάρξει βράβευση overall.

Όσο για την απόσταση των 1.000μ., όπου δεν θα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης στολής, θα υπάρξουν επίσης βραβεύσεις σε ηλικιακές κατηγορίες ανά δεκαετία.

Η εκκίνηση θα είναι κοινή και για τις 3 αποστάσεις. 

Περισσότερες Πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

 

Σας περιμένουμε όλους!