×
Δεν υπάρχουν προιόντα στο καλάθι σας.
My Cart! ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝ(ΤΑ)
×
{{item.quantity}}
{{item.total_price}}
{{item.total_discounted_price}}
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ
{{order.savings}}
ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:
{{order.promo_discount}}
ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ:
{{order.extra_discount}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.cart_cost}}

210 3005 295

Για τηλεφωνικές παραγγελίες

6 άτοκες δόσεις

Εξόφληση παραγγελιών

Nέο Pharmacy295 στο Περιστέρι - Θηβών 201

{{order.total_quantity}}
Το Pharmacy295 κάνει το extra mile στην παράδοση παραγγελιών!
Πίσω στη Λίστα Άρθρων

Το Pharmacy295 κάνει το extra mile στην παράδοση παραγγελιών!

Στο Pharmacy295 ,έχοντας πάντα ως επίκεντρό τις ανάγκες των πελατών μας, πήραμε τη πρωτοβουλία το προηγούμενο διάστημα να κάνουμε χρήση ιδιόκτητων οχημάτων, για την έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών.

Ο στόχος μας ήταν διττός: Αφενός να παραδοθούν άμεσα οι παραγγελίες των κατοίκων της Αττικής, αφετέρου να δοθεί προτεραιότητα από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς, στις αποστολές των κατοίκων εκτός Αττικής.

Η ενέργεια αυτή είχε προσωρινό χαρακτήρα, καθώς αποσκοπούσε στη βέλτιστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, εωσότου ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Στο Pharmacy295, αντιλαμβανόμαστε ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτήν τη νέα συγκυρία που έχει επιφέρει ο covid-19, καθώς επηρεάζει το ηλεκτρονικό εμπόριο, τους καταναλωτές και τις εταιρείες ταχυμεταφορών στο σύνολο τους.

Εν κατακλείδι, η δράση αυτή εντάσσεται στην γενικότερη φιλοσοφία της εταιρείας μας, η οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει την ικανότητα να αναπροσαρμόζει έγκαιρα τη στρατηγικής της, προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της, την καλύτερη εξυπηρέτηση, υπό οποιαδήποτε συνθήκη.