×
Δεν υπάρχουν προιόντα στο καλάθι σας.
My Cart! ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝ(ΤΑ)
×
{{item.quantity}}
{{item.total_price}}
{{item.total_discounted_price}}
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ
{{order.savings}}
ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:
{{order.promo_discount}}
ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ:
{{order.extra_discount}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.cart_cost}}

210 3005 295

Για τηλεφωνικές παραγγελίες

6 άτοκες δόσεις

Εξόφληση παραγγελιών

Nέο Pharmacy295 στο Περιστέρι - Θηβών 201

{{order.total_quantity}}
Νικητές διαγωνισμού Welcome Back
Πίσω στη Λίστα Άρθρων

Νικητές διαγωνισμού Welcome Back

Συγχαρητήρια στους 15 τυχερούς του διαγωνισμού Welcome Back!

Οι νικητές έχουν ενημερωθεί στο email που δήλωσαν κατά την παραγγελία τους και έχουν λάβει, σε ηλεκτρονική μορφή, τις δωροεπιταγές τους.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Όροι Διαγωνισμού Welcome Back

Η εταιρεία με την επωνυμία «Φαρμακείο Ελένη Χρυσή ΙΚΕ» και το διακριτικό τίτλο «PHARMACY295» με έδρα τoν Άγιο Δημήτριο σε συνεργασία με το ΠΛΑΙΣΙΟ, διοργανώνουν προωθητική ενέργεια («διαγωνισμό») με τίτλο Welcome Back, ο οποίος θα διενεργηθεί δια του διαδικτυακού της τόπου www.pharmacy295.gr.

Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται αγορά προϊόντων 20€ και άνω από την κατηγορία Welcome Back (η οποία είναι αναρτημένη στον παρακάτω σύνδεσμο: http://bit.ly/2U8h1tD).
Όσοι συμμετέχουν στον διαγωνισμό, παίρνουν μέρος στην μεγάλη κλήρωση για να διεκδικήσουν 1 από τις 15 δωροεπιταγές αξίας 50€, για αγορές από το κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ.
Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής με την ιδιότητά τους οι υπάλληλοι του Διοργανωτή, καθώς και οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς των ανωτέρω μέχρι πρώτου βαθμού.

Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 11.30 μέχρι και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 24.00.
Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη Λήξη του Διαγωνισμού, οι συμμετοχές είναι άκυρες.

Η κλήρωση θα γίνει την επόμενη ημέρα της λήξης του διαγωνισμού και οι νικητές θα ενημερωθούν στο email που δήλωσαν όταν έκαναν την παραγγελία τους.
Οι δωροεπιταγές θα αποσταλούν στο email των νικητών σε ηλεκτρονική μορφή.
Η ισχύς των δωροεπιταγών είναι για ένα (1) χρόνο.

Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των νικητών  που οφείλονται σε μη λήψη ή μη ανάγνωση από αυτούς, για οποιονδήποτε λόγο, του ως άνω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail). Σε περίπτωση μη αποκρίσης των νικητών, σε διάστημα δύο (2) εβδομάδων, οι δωροεπιταγές θα αποδοθούν σε επιλαχόντες.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων και προϋποθέσεων και την συνακόλουθη παραίτηση των Συμμετεχόντων από κάθε σχετική αξίωση, απαίτηση και δικαίωμα έναντι της Διοργανώτριας.