×
Δεν υπάρχουν προιόντα στο καλάθι σας.
My Cart! ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝ(ΤΑ)
×
{{item.quantity}}
{{item.total_price}}
{{item.total_discounted_price}}
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ
{{order.savings}}
ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:
{{order.promo_discount}}
ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ:
{{order.extra_discount}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.cart_cost}}

210 3005 295

Για τηλεφωνικές παραγγελίες

6 άτοκες δόσεις

Εξόφληση παραγγελιών

Νέο Pharmacy295 στο McArthurGlen Designer Outlet

{{order.total_quantity}}
Μένουμε Σπίτι Για την Ασφάλεια Όλων!
Πίσω στη Λίστα Άρθρων

Μένουμε Σπίτι Για την Ασφάλεια Όλων!

Αγαπητοί μας πελάτες,
τηρώντας τους κανόνες ασφάλειας που έχουν ανακοινωθεί στην προσπάθεια μείωσης της εξάπλωσης του κορονοϊού, το pharmacy295 συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι σε εσάς, τους υπαλλήλους και τους προμηθευτές του.

Σε αυτό το πλαίσιο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού μας εργάζεται από το σπίτι, συμπεριλαμβανομένου του τηλεφωνικού μας κέντρου που συνεχίζει να δέχεται τις κλήσεις σας.

Οι υπάλληλοι που παραμένουν στα γραφεία μας δουλεύουν ο καθένας σε ξεχωριστό χώρο και το προσωπικό που εκτελεί τις παραγγελίες εργάζεται σε πολλαπλές και διευρυμένες βάρδιες, τηρώντας όλοι τις οδηγίες για την ασφαλή μεταξύ τους απόσταση.

Στην είσοδο των γραφείων, της αποθήκης αλλά και σε όσους, λοιπούς, χώρους κινούνται εργαζόμενοι ή/και προμηθευτές υπάρχουν απολυμαντικά, ενώ έχουν αναρτηθεί σε εμφανή σημεία οι σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Οι υπηρεσίες καθαριότητας έχουν ενταθεί και ενισχυθεί με συχνότερη χρήση απολυμαντικών καθαριστικών, ενώ στους χώρους εργασίας έχει πραγματοποιηθεί προληπτική απολύμανση.

Στα γραφεία δεν πραγματοποιούνται συναντήσεις. Οι σχετικές απαραίτητες εργασίες γίνονται μέσω τηλεδιασκέψεων.

Στα πλαίσια της αποφυγής συνωστισμού και της τήρησης των μέτρων της πολιτείας, αλλά και της ασφάλειας των πελατών και του προσωπικού που πρέπει να συνεχίσει να σας προσφέρει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του στο φυσικό μας κατάστημα, έχει προς το παρόν απενεργοποιηθεί η επιλογή για "Παραλαβή από το φαρμακείο".

Καθημερινά είμαστε σε επαφή με τους συνεργάτες μας και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανεύρεση και προμήθεια του υλικού που βρίσκεται αυτή την εποχή σε μεγάλη ζήτηση (απολυμαντικά, μάσκες, γάντια, κ.λ.π.).

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι από την πλευρά μας προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε με ασφάλεια και συνέπεια το σύνολο των παραγγελιών που λαμβάνουμε καθημερινά, λόγω όμως των δεδομένων συνθηκών ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στην παράδοση.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την κατανόησή σας και ευχόμαστε σε όλους δύναμη και υπομονή, ώστε να βρεθούμε ξανά υγιείς.

Τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και μένουμε σπίτι, ώστε να προστατέψουμε όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και όσους πρέπει να βρίσκονται στους χώρους εργασίας τους για να μας εξυπηρετήσουν.

#stayhome
#menoumespiti