icon-search back-icon
Αναζήτηση...
Αναζήτηση...
Anthelios: Η καλύτερη αντηλιακή προστασία για το πρόσωπο

Έχοντας πλέον επίγνωση των κινδύνων που κρύβει ο ήλιος, η προστασία από τις ηλιακές ακτινοβολίες αποτελεί το Νο1 παράγοντα, ενώ ακολουθεί η καλλυντική ευχαρίστηση. Σε έρευνα που συμμετείχαν τα εργαστήρια της La Roche-Posay, το 94% των Ελληνίδων δήλωσε πως φορά αντηλιακή προστασία προσώπου. Από αυτές, το 71% να τη φορά καθημερινά ή συχνά ακόμα και … Continue reading “Anthelios: Η καλύτερη αντηλιακή προστασία για το πρόσωπο”

June 15, 2017
22


Anthelios: Η καλύτερη αντηλιακή προστασία για το πρόσωπο

Έχοντας πλέον επίγνωση των κινδύνων που κρύβει ο ήλιος, η προστασία από τις ηλιακές ακτινοβολίες αποτελεί το Νο1 παράγοντα, ενώ ακολουθεί η καλλυντική ευχαρίστηση.

Σε έρευνα που συμμετείχαν τα εργαστήρια της La Roche-Posay, το 94% των Ελληνίδων δήλωσε πως φορά αντηλιακή προστασία προσώπου. Από αυτές, το 71% να τη φορά καθημερινά ή συχνά ακόμα και στην πόλη. Στόχος των γυναικών είναι να καλύψουν την πρωταρχική τους ανάγκη για υψηλή προστασία, βρίσκοντας την κατάλληλη υφή που θα ταιριάξει στο δέρμα τους και θα βελτιώσει την εμπειρία της καθημερινής εφαρμογής ενός αντηλιακού, ενώ σημαντική ανάγκη αποτελεί κι εκείνη της αποφυγής της φωτογήρανσης. Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά είναι η απορρόφηση, η ενυδάτωση, οι επιπλέον δράσεις και το αποτέλεσμα: ανάλαφρο, ματ, με χρώμα.

Αποστολή της La Roche-Posay είναι να μας προσφέρει την καλύτερη προστασία και να μας εμπνεύσει να αποκτήσουμε ασφαλή συμπεριφορά απέναντι στον ήλιο, σε συστηματική βάση. Όλοι όσοι ζούμε σε μία ηλιόλουστη χώρα όπως είναι η Ελλάδα, με ηλιοφάνεια ακόμα και τον χειμώνα, είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί, καθώς  μπορούμε να απολαύσουμε τον ήλιο σε καθημερινή βάση! Η ηλιακή ακτινοβολία όμως μπορεί να προκαλέσει επιπτώσεις στην υγεία του δέρματος, από πρόωρη γήρανση μέχρι και καρκίνο του δέρματος.

 

XL-Protect

To XL-Protect αποτελεί ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας.

 

 

 

 

Ενάντια στις UVΒ/UVA (ακόμα και τις μακρές UVA)/ Υπέρυθρη ακτινοβολία (ΙR)/ και την Ατμοσφαιρική Ρύπανση. Mε αντιοξειδωτική δράση.

Ηγέτης στην προστασία ευρέος φάσματος, η La Roche – Posay έχει καταδείξει πως οι μακρές ακτίνες UV, που αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των ακτινών UV που φτάνουν στην επιφάνεια της γης είναι παρούσες όλο το χρόνο.  Οι ακτίνες αυτές προξενούν φλεγμονή στο δέρμα, παραγωγή ελεύθερων ριζών και επιπλέον ευαισθησία στο δέρμα, αποδυναμώνοντας το αμυντικό του σύστημα. Μακροπρόθεσμα, αυξάνουν το ενδεχόμενο για καρκίνο του δέρματος.

Το σύστημα φίλτρων [XL]-PROTECT™ της La Roche-Posay, με βάση ένα αυστηρό διάγραμμα σύνθεσης που υπερκαλύπτει τις Ευρωπαϊκές συστάσεις για την προστασία από τις UVA, προσφέρει μοναδική δράση:

  • Προστασία ευρέος φάσματος από τις UVB ως τις Μακρές UVA.
  • Αποτελεσματικότητα κατά των φθορών που προκαλεί η υπέρυθρη ακτινοβολία στο δέρμα.
  • Προστασία κατά της βλαβών που προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση.

H Τεχνολογία Airlicium™

ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ & ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΘΑΡΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Η La Roche-Posay προτείνει μια ποικιλία υφών, υψηλής αντηλιακής προστασίας για το ευαίσθητο δέρμα, που προσφέρουν ματ αποτέλεσμα και διευκολύνουν την καθημερινή εφαρμογή κάνοντάς την μια ευχάριστη συνήθεια.

Το κοινό τους χαρακτηριστικό; Η τεχνολογία Airlicium™!

Το Airlicium, ένα επαναστατικό μόριο υψηλής τεχνολογίας αποτελείται από 99% αέρα, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά ελαφρύ και από 1% πυρίτιο, που το κάνει εξαιρετικά απορροφητικό. Παρά την αιθέρια φύση του, η δράση του είναι πραγματικά εκπληκτική. Χρησιμοποιήθηκε 1η φορά από τη ΝΑSA κατά τη διάρκεια μιας διαστημικής αποστολής, για την ικανότητά του να παγιδεύει τη σκόνη. Σε μελέτη των εργαστηρίων La Roche-Posay ανακαλύφτηκε ότι το Airlicium™ απορροφά 150 φορές το βάρος του σε σμήγμα, προσφέροντας μοναδικό αίσθημα καθαρού, λείου δέρματος και ματ αποτελέσματος που διαρκεί.

Καινοτομία

Το νέο αόρατο Mist με υψηλή προστασία SPF50 προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και τη φωτογήρανση.

Παράλληλα, η τεχνολογία Airlicium που περιέχει προσφέρει ματ αποτέλεσμα και αίσθηση καθαρού δέρματος με διάρκεια.

Εφαρμογή χωρίς άγγιγμα, ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ.

Ιδανικό για την ανανέωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Δεν αφήνει ίχνη. Απορροφάται άμεσα.

Εξυπηρετεί στη συχνή χρήση στην πόλη και όλες τις «εν κινήσει» δραστηριότητες, για να μη χάνετε καμία στιγμή της ημέρας σας και να είστε πάντα προστατευμένη από τον ήλιο.

Με άρωμα. Υποαλλεργικό. Χωρίς Paraben. Συσκευσία σε spray 75ml.

Εφαρμογή: Ψεκάστε σε σχήμα Ζ για 5’’ από απόσταση 15cm και έχετε ανανεώσει την αντηλιακή σας προστασία.

Νέα σύνθεση

Η νέα Anthelios XL Dry Touch gel – κρέμα με πολύ υψηλή προστασία SPF 50+ συνδυάζει την ματ υφή με την αίσθηση καθαρότητας.

Χάρει στη νέα τεχνολογία ΑΙRLICIUM™ διαθέτει πιο ανάλαφρη υφή, που «γλιστράει» στο δέρμα με αποτέλεσμα να απλώνεται ιδιαίτερα εύκολα, να μη  κολλάει, να απορροφάται άμεσα,  αφήνοντας ένα άμεσο ματ και απόλυτα «στεγνό» αποτέλεσμα που διαρκεί. Διαθέσιμο και σε υφή με χρώμα για ομοιόμορφη όψη.

Με αρωμα. Υποαλλεργικό. Χωρίς Paraben.

Πολύ ανθεκτικό στο νερό. Συσκευασία με αντλία 50ml.

Έξυπνη αντιηλιακή προστασία σε μορφή stick

ΤΤο Anthelios XL Stick SPF 50+, απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που αναζητούν στοχευμένη αντηλιακή προστασία, ειδικά για τις ευαίσθητες ζώνες.

Προσφέρει πολύ υψηλή προστασία σε εύχρηστη και πρακτική συσκευασία,  ιδανικό για τοπική χρήση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Είναι ιδανικό για να προστατέψει τις ευαίσθητες ζώνες,  εφαρμόζεται χωρίς τη χρήση χεριών και δεν αφήνει ίχνη. Ιδανική εφαρμογή σε σημεία του σώματος που είναι εκτεθειμένα στον ήλιο και συχνά ξεχνάμε:

Στο πάνω μέρος της παλάμης κατά τη διαρκεια της οδήγησης ή των εξωτερικών σπορ (ποδήλατο, ρακέτες κλπ) για την αποφυγή δημιουργίας πανάδων.

Στη μύτη και τα μήλα, που συχνά κοκκινίζουν πιο εύκολα από άλλες περιοχές.

Σε ευαίσθητα σημεία όπως φακίδες, σπίλους, μικρό-τραύματα και τατουάζ.

Στα παιδιά, σε ευαίσθητες περιοχές (αυτιά, μάγουλα, μύτη, κουντεπιέ, αυχένας) για γρήγορη εφαρμογή χωρίς επάλειψη.

Γνωρίστε εδώ όλα τα προϊόντα Anthelios για υψηλή προστασία από τον ήλιο καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου!