icon-search back-icon
Αναζήτηση...
Αναζήτηση...
Ανακαλύψτε τα πολλά πλεονεκτήματα του λάδι Monoi

Mε μεθυστικό, εξωτικό, άρωμα και πλούσιες ιδιότητες.     Το λάδι Monoï Ταϊτής είναι ένας εξαιρετικός ενυδατικός παράγοντας που δεν αφήνει λιπαρότητα. Εύκολο στην εφαρμογή, ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα, κάθε μέρα, κάθε εποχή του χρόνου. Τips καθημερινής χρήσης του λαδιού Μonoi Ταϊτης: Μετά το καθημερινό σας μπάνιο απλώστε το λάδι Monoï στο σώμα, σε νωπή … Continue reading “Ανακαλύψτε τα πολλά πλεονεκτήματα του λάδι Monoi”

April 19, 2017
144


Ανακαλύψτε τα πολλά πλεονεκτήματα του λάδι Monoi

Mε μεθυστικό, εξωτικό, άρωμα και πλούσιες ιδιότητες.

 

 

Το λάδι Monoï Ταϊτής είναι ένας εξαιρετικός ενυδατικός παράγοντας που δεν αφήνει λιπαρότητα. Εύκολο στην εφαρμογή, ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα, κάθε μέρα, κάθε εποχή του χρόνου.

Τips καθημερινής χρήσης του λαδιού Μonoi Ταϊτης:

  • Μετά το καθημερινό σας μπάνιο απλώστε το λάδι Monoï στο σώμα, σε νωπή ή στεγνή επιδερμίδα.
  • Απλώστε το Monoï σε στεγνά μαλλιά και αφήστε για 20 λεπτά. Έπειτα λουστείτε και απολαύστε ενυδατωμένα μαλλιά. Αν έχετε πολύ ξηρά, σγουρά ή μαλλιά που φριζάρουν, απλώστε μία μικρή ποσότητα καθημερινά κατά μήκος ή στις άκρες των μαλλιών. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.
  • Το λάδι Monoï Ταϊτής στερεοποιείται όταν εκτίθεται σε θερμοκρασίες κάτω των 24°C. Αυτό αποδεικνύει την αγνότητα του προϊόντος! Για να το χρησιμοποιήσετε, αρκεί να το αφήσετε για λίγο κάτω από τρεχούμενο ζεστό νερό.
  • Tέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λάδι Monoi για το καλοκαιρινό σας μαύρισμα.

 

Το Monoï αποτελεί για πάνω από 2.000 χρόνια αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας της Ταϊτής. Με μεγάλη παράδοση, το Monoï είναι πολύ παραπάνω από ένα καλλυντικό συστατικό. Αρχικά το χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά σε παραδοσιακές τελετουργίες. Πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των πολυνήσιων με χρήσεις όπως βρεφικό μασάζ, περιποίηση προσώπου ή ακόμα και ενδυνάμωση των θρυλικών μαλλιών των εξωτικών καλλονών της Ταϊτής.

Υπάρχουν τόσες διαφορετικές συνταγές με λάδι Monoi όσα και τα νησιά της Πολυνησίας. Η γνώση περνάει από γενιά σε γενιά. Υπάρχουν όμως κάποια κοινά στοιχεία μεταξύ όλων αυτών των συνταγών: ο αλεσμένος καρπός ώριμων καρύδων καθώς και τα φρέσκα ή αποξηραμένα άνθη Tiare, το εμβληματικό λουλούδι της Ταϊτής. 

Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες να αντιγραφεί το λάδι Monoi. Για να προστατευτεί, το 1992 αναγνωρίστηκε επίσημα η ονομασία προέλευσης διασφαλίζοντας την αυθεντικότητα, την τοπική πολυνησιακή παραγωγή και τη γνησιότητά του.