icon-search back-icon
Αναζήτηση...
Αναζήτηση...
Aκμή: Αίτια, συμπτώματα και η ολοκληρωμένη θεραπεία για την αντιμετώπιση της

Η επίμονη ακμή της επιδερμίδας είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλούς από εμάς, όχι μόνο στην εφηβεία, αλλά μας ακολουθεί και στην ενήλικη ζωή μας. Η πρωτοποριακή, ολοκληρωμένη σειρά της Helenvita, Helenvita ACNormal® συνδυάζει την δύναμη της επιστήμης και της φύσης και αποτελεί αποδεδειγμένα την πιο αποτελεσματική λύση στην αντιμετώπιση της ακμής Είναι γνωστό ότι … Continue reading “Aκμή: Αίτια, συμπτώματα και η ολοκληρωμένη θεραπεία για την αντιμετώπιση της”

January 3, 2019
19


Aκμή: Αίτια, συμπτώματα και η ολοκληρωμένη θεραπεία για την αντιμετώπιση της

Η επίμονη ακμή της επιδερμίδας είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλούς από εμάς, όχι μόνο στην εφηβεία, αλλά μας ακολουθεί και στην ενήλικη ζωή μας. Η πρωτοποριακή, ολοκληρωμένη σειρά της Helenvita, Helenvita ACNormal® συνδυάζει την δύναμη της επιστήμης και της φύσης και αποτελεί αποδεδειγμένα την πιο αποτελεσματική λύση στην αντιμετώπιση της ακμής

Είναι γνωστό ότι η ακμή αποτελεί την πιο συνήθη δερματική πάθηση και μπορεί να επηρεάσει τον  οποιονδήποτε ανεξαρτήτως ηλικίας, φυλής ή φύλλου. Συνήθως η ακμή αποδίδεται σε ορμονικές ανισσοροπίες που μπορούν να επηρεάσουν τη λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων, οι οποίοι παράγουν το λεγόμενο σμήγμα ή έλαιο. Το έλαιο αυτό «ταξιδεύει» κατά μήκος των πόρων για να ενυδατώσει και να προστατεύσει την επιφάνεια της επιδερμίδας μας. Όταν όμως η ποσότητα του ξεπερνάει τα φυσιολογικά όρια, φράζει μέσα τους πόρους της επιδερμίδας πυροδοτώντας έτσι την φλεγμονώδη αντίδραση γνωστή και ως ακμή.

Το 85% των περιπτώσεων που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακμής είναι έφηβοι, ωστόσο πολλές φορές το πρόβλημα εξακολουθεί να εμφανίζεται και στην ενηλικίωση επηρεάζοντας ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού σε κάποιο σημείο της ζωής τους. Το μυστικό στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της ακμής είναι η ρύθμιση του σμήγματος και η αναστολή της ανάπτυξης των βακτηριδίων που προκαλούν αρχικά το πρόβλημα.

Η Helenvita  ενώνει την δύναμη της φύσης και της επιστήμης, και καινοτομεί με την ολοκληρωμένη, πρωτοποριακή σειρά Helenvita ACNormal®, που αντιμετωπίζει την ακμή απαλά και αποτελεσματικά χωρίς να ερεθίζει το ευαίσθητο δέρμα, προσφέροντας ορατά αποτελέσματα σε 4 μόλις εβδομάδες εφαρμογής. Η αποδεδειγμένη δράση των βασικών συστατικών της σειράς, αποτελεί την γραμμή άμυνας του δέρματος και μας χαρίζει την καθαρή, λαμπερή επιδερμίδα που αναζητάμε. 

Σε συνεργασία με πιστοποιημένα ερευνητικά ινστιτούτα της Ιταλίας, οι ειδικοί της Helenvita κατάφεραν να αξιολογήσουν την αποτελεσματικότητα των προϊόντων τους, ώστε να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή λύση σε ένα πρόβλημα που απασχολεί μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού. Η κλινική εκτίμηση τόσο σε βραχυχρόνιες όσο και σε μακροχρόνιες μελέτες, έδειξε τόσο την αποτελεσματικότητα των προϊόντων στην πάσχουσα από ακμή περιοχή, όσο και την ενυδατική ικανότητα των καλλυντικών της σειράς.

Μετά από μόλις 30 ημέρες χρήσης της βασικής ενυδατικής κρέμας της σειράς  Helenvita ACNormal® Rebalancing Emulsion και χάρη στο καινοτόμο συστατικό Phycosaccharide® AC που περιέχει, παρατηρήθηκε σημαντική μείωση της ποσότητας του σμήγματος που υπάρχει στην επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα ενισχύθηκε σημαντικά η ενυδάτωση της επιδερμίδας. Επιπλέον, σημαντική ήταν και η βελτίωση της κλινικής εικόνας της φλεγμονής του δέρματος που προκαλείται από την ακμή ενώ η πλειοψηφία των συμμετεχόντων στην έρευνα τόνισαν την αποτελεσματικότητα του προϊόντος και σημείωσαν την αύξηση της ενυδάτωσης και της ελαστικότητας του δέρματος μετά την χρήση των προϊόντων.

Αντίστοιχα εντυπωσιακά ήταν και τα αποτελέσματα του αφρού καθαρισμού, Helenvita ACNormal® Cleansing Mouse, που έδειξαν αύξηση των επιπέδων της υγρασίας στην επιδερμίδα ενισχύοντας έτσι την ενυδάτωσή της μέσα σε μόλις 30 ημέρες χρήσης.

Τώρα, η σειρά Helenvita ACNormal® έρχεται πιο ανανεωμένη και ενισχυμένη από ποτέ, παρουσιάζοντας τρία νέα προϊόντα που μπαίνουν δυναμικά στη «μάχη» εναντίον της ακμής, τo Gel απολέπισης Helenvita Peeling Gel,  την ενυδατική κρέμα προσώπου και λαιμού Helenvita Hydra Boost Cream και την κρέμα προσώπου Helenvita Tinted Cream και σε παρακινεί να αναδείξεις τη λάμψη που κρύβεις μέσα σου!

Φωνάζοντας δυνατά το νέο motto της σειράς “This Is Me” και σύμμαχό σου τη νέα ολοκληρωμένη σειρά μπορείς πια να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά την ενοχλητική ακμή, να αποκαλύψεις το αληθινό σου πρόσωπο και να πεις αντίο σε σπυράκια, μαύρα στίγματα και κοκκινίλες!

Ολόκληρη η σειρά Helenvita ACNormal® δρα συγχρονισμένα και αποτελεσματικά στον έλεγχο της σμηγματόρροιας, στη μείωση των βακτηριδίων αλλά και στην μείωση της φλεγμονής και της υπερκεράτωσης ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα χωρίς να την ταλαιπωρεί κατά τη διάρκεια της αντιμετώπισης της ακμής.


Aνακαλύψτε όλη την σειρά εδώ.